Avellino CapellierAvellino Capellier - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 6-1

AskAoKone 0+0=0
Naturen 1+0=1
Setti 0+0=0
Todd 0+1=1

Alkamassa ottelu, Avellino Capellier vastaan FC Kilpailijat, taistosta odotan tasaista ja likaista, tai no en. Kilpureilla on alla voitto Roikkulämystä kun taas Avellinolla tappio MK:sta. Viime kohtaaminen päättyi tasan 3-3, entäs nyt ? Mitä tekee 49:n pisteen Sean ? Entäpä Setti ?

1.erä:

Aika tylsää alkuerä..
01:39 1-0 by Davidoff (1+0) P.Elias (0+1) - Kova pyöritys jonka jälkeen tyrmäävä viimeistely Davidoffilta.

poss: 56/43 saves: 0/3

Eka erä takanapäin, aika tylsää kateltavaa mutta eiköhän se siitä! Avellino paino päälle ja FCK oli aika puolustuskannalla. Toivotaan että peliin tulee vauhtia toisessa erässä, kun Sean tulee kentälle !

2.erä:

00:45 - Peli liikkuu päädystä päätyyn, sellasia vastaiskuja molemmin puolin.
01:23 2-0 by Sean (1+0) Davidoff (1+1) - Davidoffin loistava oivallus passata Seanille, joka rokottaa heti. Hieno maali.
01:54 - Loistava paikka wezalla maalin edessä mutta ei uppoa.
02:49 3-0 by Davidoff (2+1) weza (0+1) - Loistavasti ryhmitelty hyökkäys, ja päälle vielä Davidoffin pysty, voiko varmempaa tapaa olla saada maalia kun tämä ? Ei kai tästä ole tulossa teurastusta ?
03:18 - Aivan kuin toisinto edellisestä, Seanille paikka kuljettaa kiekko maaliin mutta sivurauta soi.
03:50 - Kilpureitten hyökkäyksistä alkaa olla terävin kärki syöty.
04:30 - Nätisti toimii Avellinojen hyökkäyspeli, paikkoja tulee kokoajan.

poss: 58/41 saves: 1/3

Toinen erä on ohi, Avellinot veivät ja Kilpailijat vikisivät. Pelin kuva on ollut kokoaika samanlainen. Saako FC Kilpailijat uutta puhtia kolmanteen erään ja sitä kautta jopa voittoon ?

3.erä:

00:22 4-0 by P.Elias (1+1) Sean (1+1) - Epäonnistuneen laukauksen jälkeen P.Elias kuljettaa kiekon helposti maaliin.
01:35 - Suoraan aloituksesta Hrew pääsee hyvään vetopaikkaan, laukaus ei uppoa.
02:26 4-1 by Naturen (1+0) Todd (0+1) - Oikeastaan ensimmäinen virhe Avellino puolustukselta, Todd ja Naturen pääsevät oneen ja Naturen iskee kiekon verkon perukoille.
02:51 - Seanin laukaus meinaa upota, mutta tolpat kolisevat.
03:30 - Kilpailijoilla loistava maalintekopaikka kaventaa peli 4-2:een mutta ei onnistu, hirveä hässäkkä maalin edessä.
04:36 5-1 by Sean (2+1) Hrew (0+1) P.Elias (1+2) - 3vs1-hyökkäys josta armottomasti rokotetaan.
04:50 - Loistopaikka Avellinoilla mutta Davidoff vetää tolppaan, ehkä olisi pitänyt syöttää P.Elias:lle joka odotteli maalin kulmalla täysin vapaana.?
05:35 - Davidoff kikkailee ja vetää, mutta tolpat kolisevat.
05:50 6-1 by Sean (3+1) P.Elias (1+3) Davidoff (2+2) - Komean kuvion päätteeksi verkot tötteröille.

Peli on päättynyt, tulos 6-1. Aika murskaavasti peli päättyi, tätä en ihan odottanut mutta nyt kävi näin.