AdoniksetAdonikset - LöylynheittäjätLöylynheittäjät 3-2

.Keksi. 1+0=1
Abreu 0+1=1
poni 1+0=1
Sir 0+0=0

Alkamassa ottelu: Adonikset vastaan Löylynheittäjät. Adonikset tappelevat sijoista 2-4 kun taas Löylynheittäjillä ei ole asiaa playoffeihin. Joukkueiden viime kohtaaminen päättyi Adonisten 3-0 voittoon, miten käy nyt?

1.erä:

01:03 - Löylynheittäjillä hyvä paikka, ei aivan uppoa.
03:40 1-0 by Superfly (1+0) - Betrayed menettää kiekon omassa päässä ja Superfly ottaa kiekon ja kiepsauttaa vanhanaikasella maalin.

poss: 49/50 saves: 1/5

1.erä on ohi, peli oli kohtuu tylsää. Molemmilla oli pari maittavaa maalintekopaikkaa, mutta tällä kertaa ei uponnut. Yksi maali erässä tuli, saas nähdä mitä tapahtuu toisessa erässä.

2.erä:

00:14 2-0 by Superfly (2+0) Christian (0+1) - Superflyn komea veto uppoaa kohtuu helposti.
01:05 3-0 by Superfly (3+0) Christian (0+1) Greippi (0+1) - Christianin avaus josta Superfly ottaa kiekon ja rynnii kohti maalia, PAM ja verkko heiluu.
01:21 3-1 by Select (1+0) Abreu (0+1) - Abreu passaa ja Select vetää komeasti takakulmaan, tilanne 3-1 ! Tästäkö alkoi Löylyttelijöiden kiri?
02:44 3-2 by Struggle (1+0) - Hieman tuuria mukana, mutta maali mikä maali.
05:00 - Adonikset painaa kovaa päälle, Löylynheittäjät hätää kärsimässä.

poss: 56/43 saves: 3/7

Adonikset painoivat selvästi päälle toisessa erässä. Saas nähdä mitä kolmannessa tapahtuu.

3.erä:

00:30 - esapetter:n laukaus, ei aivan mene.
00:45 - Löylynheittäjät painavat päälle kovaa.
01:10 - Superfly meinaa iskeä jo illan neljännen !
02:45 - Select pääsee tekopaikkaan, mutta Adonisten maalivahti pelastaa.
03:25 - Select puolittain läpi, maalivahti torjuu.
03:50 - Adonisten peli on sekaisin, hyökkäyksiin lähdöissä ei sitä samaa vanhaa ideaa.
04:00 - Abreu lagailee, buuttii ilmeisesti myös.
04:30 - Abreu is back, peli jatkuu. Ei sittenkään Betrayed lagaa.
04:40 - Peli jatkuu
05:25 - Superfly on päästä läpiajoon, mutta ei.

poss: 52/47 saves: 3/6

Näin on peli päättynyt lukemiin 3-2 Adonisten voittoon. Löylynheittäjien kausi päättyy tähän ja tuomari haluaa kiittää Löylyttelijöitä kaudesta.