NarrilaumaNarrilauma - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 6-8

HATE- 0+1=1
rept 3+3=6
Sedien 2+4=6
Vlasak26 0+1=1

Alkamassa peli: Narrilauma vastaan Arctic Circle Athletics. ACA löytyy sijalta 9. sarjataulukosta, kestääkö ACA:n puristus kohti playoffeja vai hyytyykö tahti ? Narrilauman paikka playoffeissa näyttää todennäköiseltä, ainakin varmistuu voitolla. Saas nähdä miten ottelussa käy. Edellinen kohtaaminen päättyi ACA:n tiukkaan voittoon 5-4, toivotaan tasaista peliä myös tällä kertaa.

1.erä:

Alkuun ACA saa painetta Narrilauman päätyyn.

01:49 0-1 by Gaizka (1+0) Crept (0+1) Hate (0+1) - Narrilauma menettää kiekon keskialueella, pari napakkaa syöttöä ja Gaizkan komea veto takakulmaan.
02:08 1-1 by januzki (1+0) Sundström (0+1) - Hieno kuittaus, januzkin todella tarkka veto suoraan takakulmaan, nami !
03:16 2-1 by januzki (2+0) Sundström (0+2) Koski (0+1) - Hienon syöttelysarjan jälkeen januzkin piiiiirun tarkka veto napsahtaa maalivahdin ohi ja verkkoon !
03:50 2-2 by Crept (1+1) - Crept puikkelehtii puolustuksen läpi ja pommittaa tilanteen tasan 2-2.
04:29 2-3 by Gaizka (2+0) Crept (1+2) Sedien (0+1) - Creptin huikea puolizippi suoraan Gaizkan lapaan, ranteet lukkoon ja se on maali !
04:48 3-3 by Koski (1+1) januzki (2+1) Pandaaaa (0+1) - Koski iskee takakulmaan komea vedon.
04:58 4-3 by januzki (3+1) Koski (1+2) - Toinen heti perää, maaleja tulee todella paljon.

poss: 40/59 saves: 4/2

Ensimmäinen erä on ohi, todella tasaista maalintekoa. Rupee Lehtosen kädet syyhyämään tästä kirjoituksen määrästä. Saas nähdä mitä tapahtuu toisessa erässä !

2.erä:

02:02 - Narrilaumalla hyvä paine jonka seurauksena maalipaikka, ei uppoa.
03:30 - Sundströmilta hyvä veto, ei vaan tunnu uppoavan.
04:30 4-4 by Crept (2+2) Gaizka (2+1) Sedien (0+2) - Hyvin levitettiin hyökkäystä pitkillä syötöillä jonka jälkeen Crept pääsee upottamaan b-pisteeltä tarkan kudin takakulmaan, hieno maali.

poss: 37/62 saves: 6/4

2.erä on ohi, tässä erässä oli jo hiljaisempaa. Hieman ehkä ACA vei. Saas nähdä mitä kolmosessa tapahtuu, mutta ennakolta tasanen peli.

3.erä:

01:20 - Kauheaa painostusta Narrilauma-päädyssä, Gaizka vetää puolittain tyhjillään olevasta maalista ohi.
01:43 4-5 by Gaizka (3+1) Sedien (0+3) Crept (2+3) - Kaamea menetys keskialueella josta ACA pääsee oneen ja Sedien passaa ja Gaizka iskee.
02:47 4-6 by Crept (3+3) Gaizka (3+2) Sedien (0+4) - Gaizka pistää päätyyn, blokkaa pakin ja tarjoilee Creptille oneen josta Crept upottaa. Alkaako pelissä olla ratkaisun makua ?
03:42 - Koskella todella hyvä paikka, mutta maalivahti torjuu.
03:54 4-7 by Sedien (1+4) Gaizka (3+3) Vlasak26 (0+1) - Hienon kuvion päätteeksi Sedien rankaisee komealla laukauksella.
04:33 5-7 by januzki (4+1) - Joku mylly maalin edessä josta januzki ohjaa kiekon maaliin.
04:43 5-8 by Sedien (2+4) - Maalivahti imaisee lirukiekon jonka jälkeen Sedien käy tökkäämässä kiekon maaliin, tuurilla ? No mene ja tiedä.
05:42 6-8 by januzki (5+1) Sundström (0+3) Koski (1+3) - Sundströmin veivit sinisellä purevat, hienon kuvion päätteeksi maali tarkalla vedolla.

poss: 46/53 saves: 3/3

Peli on ohi, se päättyy ACA:n 6-8 voittoon, pelin tiimellyksessä Lehtonen sai sormet kipiäksi. Maaleja mätettiin kovalla tahdilla ja peli oli kohtuu tasaista. Pientä ihmetystä tuotti pelaajien kiitokset joissa ei mainittu KIITOSTA TUOMARILLE.

*** Crept - Hyvää peliä, peli tuntui sujuvan vallan mainiosti.
** januzki - 5+1, mitä muuta?
* Gaizka - Teki hyvin reikiä Narrilauman puolustukseen.

Lyhyt kommentti Gaizkalta: "Aika hirvee peli, maaleja tuli ku liukuhihnalta, mutta meille elintärkeet pinnat ja maalierokin saatiin plussan puolelle. :)"
Tuomari: Lehtonen
Lisätty: 21.03.2010 19:00