SinappikoneSinappikone - Miesten keskenMiesten kesken 5-1

Dufva 0+0=0
Kikihiri 1+0=1
m1rr1 0+0=0
Omena 0+1=1

Jees, pelistä toiseen. Sinappikone - Miesten kesken. Sinappikone sijalla 12. viidellä voitolla, yhdellä tasurilla ja 15 häviöllä.
Miesten kesken pari pykälää ylempänä eli sijalla 10. seitsemällä voitolla, kolmella tasurilla ja 11 häviöllä. Luvassa siis mitä luultavammin tiukka ja vähämaalinen ottelu. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi MK:n 4-2 voittoon. MK:lla vielä mahdollisuus yltää playoffeihin, joten uskallan sanoa, että ottelu päättyy 1-3 MK:n hyväksi siis.

Hrew: 5-4
Retale: 2-6
Gato: 2-1

02:20 Omena tällää tolppaan.
05:24 1-0 Tansu (Insomnium, Arola) yllätys, en nähny :D
05:54 Arola pääsee pelaajien keskeltä laukaisemaan suht hyvästä paikasta, hasekki kuitenkin venyttää patjan eteen.

Alussa hieman MK:n painostusta, kuitenkin loppua kohden peli tasoittui, eikä nähty mitään älyttömän hyviä tekopaikkoja. Tiivistä puolustamista ja silleen. Tasainen erä sinappikoneen maalista huolimatta.

Sinappikone poss: 52%, saves: 1
Miesten kesken poss: 47%, saves: 2

01:16 Tansu pujottelee, tyhjä maali jo odottaa, kiekko kuitenkin irtoaa ja tilanne päättyy violenttiin.
2-0 02:25 Arola - Arola riistää kiekon MK:n puolustusalueella-> pääsee vastakkain maalivahdin kanssa. Veto takanurkkaan ja summeri huutaa.
04:36 Omena ja Preda pääsevät kaksiykköseen, Shar viimehetkellä katkaisee.

Samalla kaavalla mentiin, tasaista peliä edelleenkin. Ei juhlittu maalipaikoilla tässäkään erässä. hihi

Sinappikone poss: 52%, saves: 2
Miesten kesken poss: 47%, saves: 5

00:53 3-0 Insomnium (Tansu) Tansu riistää kiken ja 2v1-> vetopassi insolle ja inso iskee tyhjiin.
01:12 3-1 Preda (Omena) ei ehtiny näkee.
03:25 4-1 Tansu (Insomnium) ManU-Liverpool
05:25 5-1 Insomnium (Tansu, Shar) Tansu vapauttaa inson yksinläpi, ranulla kike maaliin.

Sinappikone poss: 45%, saves: 0
Miesten kesken poss: 55%, saves: 2