HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - Voodoo PeopleVoodoo People 1-4

Bisc 2+1=3
Eyemou 0+1=1
Hossa 0+1=1
Shefki 2+0=2

Loistavan Sinappikonevoiton jälkeen RL onkin haastajan asemassa kohdatessaan sarjakakkosen Voodoo Peoplen.
Voodoo on tiukasti kiinni top-3 sijoituksissa, ja uhittelee lievästi Nightmarea.
Voittoja on kuitenkin pakko tulla, ja tänäyönä ne saattavat olla harvassa, kun hyvässä kunnossa olevat Lämyt asettuvat vastaan.
Voodoo lähtee kuitenkin suhteellisen selvässä ennakkosuosikin asemassa otteluun, ainakin kun katsoo kuluvan kauden edesottamuksia!
Oma veikkaus: 3-4

EKA

Peli alkaa yleisölennätyksellä, 2 katsojaa - toinen on tuomari, toinen RL:n pelaaja!

1:18 Tiukka paikka VP maalinsuulla, kun Lupaschuk yrittää tunkea kiekon maaliin.

2:50 0-1 Bisc
Hyvän RLpainostuksen jälkeen Bisc murtautuu yli sinisen ja kova tykki puhuu.
Maalivahti ei voi mitään kovalle vedolle takanurkkaan.

4:13 2v1 Voodoolla - Shefki päättää laukoa ja laukookin täysillä, maalivahti torjuu eteensä mutta Bisc ei saa kurotettua kiekkoa maaliin.

5:13 jugi yrittää vanhan aikaista - molari nappaa

RL saves 2 poss 51%
VP saves 2 poss 48%

Lämyt eivät saaneet tukittua syöttöpaikkoja, kuten pelissä SK:ta vastaan.
Voodoon pitkät, nopeat avaukset tuottivat ongelmia myös. Kokonaisuudessaan
tasainen erä, RL sai enemmän paikkoja, vaikkei erinomaisia kuitenkaan.
VP käytti yhden maalipaikan hyödykseen - 0-1. Ensimmäinen erä lupaa jännittävää
trilleriä; harmi vain että siitä nauttii aikalailla tyhjä katsomo...

TOKA

Pelikello näyttää jo 2min, ei katkoja - kiekko pysyy sitkeästi Lämyjen alueella
VP:n hallitessa peliä.

2:27 Kiekko pelataan hyvin jugille vapaaseen paikkaan, veto epäonnistuu

RL saves 3 poss 45%
VP saves 0 poss 54%

Erä oli Voodoon hallintaa Lämyjen puolustaessa passiivisesti. Neliö pysyi kuitenkin
tiiviinä, eikä VP saanut maaleja pyörityksestään huolimatta. VP:n syötöt onnistuivat hyvin, mutta
laukausmestoille ei päästy. RL sai summittaisia hyökkäyksiä, mutta kiekko palautui nopeasti
omalle alueelle nopeiden avausten ja syöttöjen avulla.

KOLKKU

0:15 0-2 Shefki (Bisc, Eyemou)
RL innostui heti alussa hyökkäämään, ja VP pääsi 2v1.
Bisc syötti hyvin Shefkille, joka veti tyhjiin.
Olisi ollut ehkäpä mahdollisuudet blokkiakin syöttö!

1:20 0-3 Shefki
RLpelaajat katsomossa tuskailevat hieman, kun Shefki laukoo toisensa
Lämyjen peli aavistuksenomaisesti sekaisin

2:52 Lupaschuk murtautuu röyhkeästi maalineteen, nopea rannari mutta maalia ei synny.

VP sumputtaa hienosti puolustuksessa, ei maalipaikkoja synny Lämyille

4:33 0-4 Bisc (Hossa)
Bisc pelataan puolittaiseen läpiajoon RLpakkien hengittäessä niskaan, laukaus lähtee
ja ehkäpä hieman helposti uppoaa maalivahdin selän taakse

5:35 1-4 Dreamic
RL kaventaa liian myöhään Dreamicin yksilösuorituksella

RL saves 0 poss 48%
VP saves 3 poss 51%

Roikkulämyn taso tippui edellisestä pelistä, kun vastaan asettui kovempi joukkue.
Kolmannen erän alku oli katastrofaalinen nousua yrittävälle RL:lle, kun VP masensi
kahdella maalillaan. Liian agressiivinen hyökkäys alkuun kostautui yvhyökkäyksillä, joista Voodoo iski.
Ensimmäisessä erässä olisin suonut RL:lle maalin tai pari, mutta tulos oli oikeutettu Voodoo Peoplelle.
Voodoo vankisti asemiaan kärjen tuntumassa; Roikkulämylle harmillinen takaisku kohta alkavia playoffseja silmälläpitäen.

PS. Saatiinhan niitä katsojiakin sitten 20 suunnilleen!

Tähdet:

*** Hossa Hyvät, nopeat syötöt ja avaukset hyökkäykseen, hyvin puolusti Eyemoun kanssa
** Bisc Aktiivista ja liikkuvaa peliä, sai RL:n herpaantumaan ja ratkaisut olivat hyviä
* Dreamic Passiivisen RL:n eniten töitä tehnyt pelaaja
Tuomari: Rataks
Lisätty: 18.03.2010 01:12