Voodoo PeopleVoodoo People - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 3-0

Joonan 0+0=0
Kristus 0+0=0
Naturen 0+0=0

Ennakko:

Kiekkoliigan toisiksi ylimielisin joukkue versus toisiksi parhaan imagon omaava joukkue vastakkain. Kilpureilla siis selkeä etulyöntiasema otteluun.

Kotijoukkue Voodoo Peoplen sarja on 12-2-4, kun vastaavasti vierasjoukkue FC Kilpailijoiden sarja on 5-6-2.

Ottelusta odotettavissa hurlumhei kiekkoa parhaimmillaan. Varsinkin Kilpurit on tunnettu erittäin värikkäästä ja hyökkäävästä pelityylistä, samoin Voodoo Peoplen luovuus on huikeata illasta toiseen. Veikkaankin lopputulokseksi 6-7, Shefkille niin tuttu hattu, sekä Joonanin viisi maalia ovat lähes jo nyt tilastoihin naulattu.

1. Erä

Maaliton, Hossan tärinä jäi päällimäisen mieleen. Myös Joonanin siniviivapommi oli erän helmiä. Shefkin kunto ihmetyttää myös suurta yleisöä, koko erä ilman vaihtoja!!

Nyt kun tärinät ja muutkin selitykset on käytetty, niin odotettavissa erittäin antoisa(!) toinen erä.

2. Erä

7.14 Bisc (Eyemou, Shefki) - Shefki teki, mutta pynnösen jokke merkkas Biscille.
10.10 Shefki - No kukapa muu?? Upea maali, lähti omista, laittoi kaikki kahville ja kuljetti tyhjiin.

Erittäin vauhdikas erä, missä jalka ratkaisi erävoiton. VP:n kesäreeni ála GM-Some oli ratkaisevassa roolissa. Kilpureiden peli-ilme ei täyttänyt ottelun vaatimuksia vielä tässä erässä. Uskonkin pullukan videopalaverin muuttavan Kilpureiden taisteluilmeen radikaalisti.

3. Erä

14.39 Shefki (Bisc) 2vitun1 hyökkäys, josta Shefki laittaa sekä pakin että maalivahdin täysin solmuun.

Yhteenvedon aika:

Selkeästi paremmalla jalalla liikkeellä ollut Voodoo People otti ja voitti. Kilpureiden päivän kunto ei ollut tänään sitä mitä he varmasti hakivat. VP:n nelikkopeli toimi mallikkaasti, kun vastaavasti Kilpureiden viivelähdöt eivät onnistuneet.

Vain tulostaulu ratkaisee, joten pisteet VP:lle. Kiitos molemmille osapuolille viihdyttävästä näytelmästä.
Tuomari: ElMano
Lisätty: 15.03.2010 22:49