Kaarto 1+1=2
Koodari 0+0=0
Wile 1+1=2

Tiistai-illan hegemoniakamppailussa kohtaavat Darra OY ja Sinappikone.

Darra lähtee otteluun rotsi auki, sillä Pelijengi-voitossa loistanut Duntski on jätetty ylimielisesti vaihtoon ensimmäisen erän ajaksi. Sinappikone marssittaa kentälle kokemusta. Puolustuksessa ikisinappi, kiekko.tk:n mikaströmberg Juluma luutii kovalla itseluottamuksella ja nollapeliltähän tämä vähän näyttää.

---

I Erä

Sinappikone ottaa välittömästi henkisen yliotteen voittamalla aloituksen. Vierasvoitolta haiskahtaa.

02.10 - Insomnium yksin läpi, mutta tarkka veto osuu suoraan keskelle tolppaa. Sinappihyökkäyksen fyysinen pelote Kaarto ei tolppavetoa sulata vaan ajaa törkeästi darraveskarin yli. Tuloksena tahallinen violent, joka ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta ensi kauden imagokyselypisteitä mietittäessä.

04.19 - 0-1 - Kaarto
Darrapuolustaja saa kiekon omalla alueella, mutta sitten tapahtuu jotain odottamatonta. Peruutuspeilistä näkyvä Kaarton valtava fyysinen preesens tärisyttää darralapaa juuri sen verran, että kokenut sinappijyrä riistää kiekon ja kuljettaa kiekon ohi hölmistyneen darraveskarin. Sinappikone siirtyy johtoon, katsomossa vedetään valssia ja Shar on riisunut paidan päältään.

Vauhdikas erä, jossa molemmilla riitti maalipaikkoja, mutta tolpat kolisivat muutamaankin otteeseen.

Saves: 5-2
Possession: 48%/51%

---

II Erä

Darra OY herättelee joukkuetta ottamalla Duntskin kehiin. Sinappikone vastaa asettamalla darrahyökkääjän Juluman tiukkaan miesvartiointiin.

Toinen erä ei kuitenkaan vastaa yleisön suuria odotuksia, sillä maaleja ei nähdä. Sinappikone kolisuttelee jälleen tolppia ja darravedot blokkaa vierasjoukkueen hyvin pelannut puolustus.

Saves: 2-2
Possession: 47%/52%

---

III Erä

Viimeiseen erään Sinappien valmennusjohto korostaa luistelun merkitystä ja tyhmien jäähyjen välttämistä. Darra OY lähtee hyökkäämään riskillä hakien nopeaa tasoitusmaalia.

14.03 - 0-2 - Insomnium (Kaarto)
Darrapuolustus menettää kiekon oman alueen kulmassa. Nopean syöttöpelin uranuurtajana tunnettu Kaarto tietää heti mitä tehdä: välitön passi suoraan Insomniumin lapaan, joka laittaa lähietäisyydeltä lätyn takayläpeltiin ja tuulettaa maalia rajusti team-chatissa.

15.33 - 0-3 - ani (Insomnium)
Sinappikone pelaa 0-2 -maalin jälkeen valtaisalla itseluottamuksella. Ani tuskastuu kiikareihinsa ja karvaa kiekon Darran puolustusalueen laidassa. Tästä seuraa Teemu Selänteen tulokaskauden elävästi mieleentuova kuljetus maalille, tehokas harhautus, maalivahti jäihin ja kiekko maaliin. Ny rillataan!

Saves: 3-2
Possession: 43%/56%

---

Molemmilla oli ottelussa paikkansa, mutta Sinappikone blokkasi darravedot täydellisesti. Sinapit pääsivät useaan otteeseen ylivoimahyökkäyksiin ja tuloksena ansaittu 0-3 -vierasvoitto.

Ottelun nälkäisin pelaaja: Kaarto
- Hääräsi kukkona tunkiolla Darran puolustusalueella ja junttasi valtavan kokonsa voimin ottelun voittomaalin.

Ottelun janoisin pelaaja: Juluma
- Syötti kiekot omille ja blokkasi mahallaan Darran pahimmat siniviivavedot.