Nikosso 1+1=2
Redden 2+0=2
Saarinen 0+0=0

1. er�

Ensimm�isen minuutin ajan kiekko py�ri p��st� toiseen ilman sen vaarallisempia tilanteita. n. minuutin kohdalla Mysiinit saivat kiekon vaarallisesti liikkeelle Habsin alueella, mutta ilman suurempaa tulosta. Noin 2 minuutin kohdalla Habs karkasi 3vs2-vastahy�kk�ykseen, mutta Omiisi p��si kuitenkin blokkaamaan Jokilaten vedon. My�hemmin samalla minuutilla Piku karvasi Saariselta kiekon pois Habsin p��ss�, mutta veto j�i tolppaan. Seuraavassa hy�kk�yksess� maali oli l�hell� toisessa p��ss�, kun Habsin pelaaja oli maskissa, mutta Omiisi pystyi torjumaan poikittaisella mailalla Nikosson vedon kulmaan. Kolmen ja puolen minuutin kohdalla Preda tykitti kaukaa yli maalin, josta kiekko kimposi takaisin maalin eteen ja Nikosso oli ter�v�sti reboundissa, mutta kiekko j�i kuitenkin tolppaan. Loppuer� taivallettiin Mysiineiden liev�ss� painostuksessa loppuhetkille saakka kun Saarisen avaus l�ysi Predan, mutta l�piajo p��ttyi vetoon suoraan maalivahdin syliin. 1. er� 0-0, maalivahtien torjunnat Mysiinit 1, Habs 4.

Toisen er�n alku olikin sitten t�ytt� hulabaloota. Suoraan ensimm�isest� aloituksesta Redden karkasi yksin l�pi ja tarkka sijoitus alanurkkaan, 0-1, kun vain 4 sekuntia toista er�� oli pelattu. Mysiinit eiv�t kuitenkaan luovuttaneet, vaan kiekkoa pelattiin rauhassa yl�sp�in ja 31 sekunnin kohdalla Keskinen tasoitti tarkalla vedolla alanurkkaan lukemiksi 1-1 Westcottin ja Omiisin sy�t�st�. T�st� ei ehtinyt taaskaan kulua kauaa kun Habs-puolustus h�lm�ili maalin takana ja Wrss p��si nousemaan kiekon kanssa maalille t�ysin vapaasti ja maalivahti oli voimaton kun veto suuntautui yl�nurkkaan. Ajassa 1.02 2-1 Mysiineille. Jos edellinen maali oli puolustuksen virhe niin my�s seuraava maali meni puolustuksen piikkiin, kun Omiisi avasi kiekon aivan suoraan Nikosson lapaan eik� varma maalintekij� erehtynyt tuollaisesta paikasta. 2-2 kun vain noin puolitoista minuuttia er�n alusta oli kulunut. L�hes samanlainen tilanne meinasi toistua noin minuutti my�hemmin, mutta Redden avautui Westcottilta riist�m�ns� avauksen j�lkeen aavistuksen liian l�helle maalivahtia. Seuraavat minuutit olivat aika lailla Mysiinien hallintaa, mutta varsinaisia maalintekopaikkoja ei taaskaan syntynyt. Nelj�n minuutin j�lkeen Mysiinien hy�kk�yksest� karkasivat Redden ja Nikosso 2vs1-hy�kk�ykseen, mutta Nikosson veto kilpistyi yl�rimaan. Er�n lopussa Habs sai pienen paineen Mysiinip��tyyn ja kun noin 10sek oli j�ljell�, siirsi Redden laidasta kiekon Mysiinien maalille, mutta Nikosso ohjasi kiekon tyhjist� p�in maalivahtia. Mysiinit eiv�t saaneet kuitenkaan tilannetta rauhoitettua ja kuin toisintona edellisest� tilanteesta poikittaissy�t�st� p��si t�ll� kertaa Redden kokeilemaan eik� erehtynyt, 4 sekuntia ennen er�n loppua Habsilla 2-3. Maalivahtien torjunnat Mysiinit 2, Habs 4.

06.04 0-1 Redden
06.31 1-1 Keskinen (Omiisi-Westcott)
07.02 2-1 Wrss
07.37 2-2 Nikosso
11.56 2-3 Redden (Nikosso)

Mysiinit eiv�t kuitenkaan luovuttaneet yhden maalin tappioasemassa, vaan heti er�n alussa Piku p��si avonaiseen maalintekopaikkaan, mutta kiekko ei irronnut lavasta, vaikka tyhj� maali oli edess�. Hieman minuutin j�lkeen Redden p��si kokeilemaan yksin l�pi-hy�kk�yst�, mutta j�lleen kerran veto suuntautui maalivahdin syliin. Peli eteni rauhallisella tempolla ja 2 minuutin j�lkeen Mysiinit pelasivat hienosti kiekon Omiisille keskelle vetopaikkaan, mutta omiisi l�ysikin viel� Pikun takanurkalta ja Piku siirsikin kiekon tyhj��n maaliin hienon kuvion p��tteeksi. 3-3. Peli aaltoili seuraavat hetket puolelta toiselle, mutta kovin vaarallisia maalitilanteita ei ollut. Wrss:lle meinasi tarjoutua ratkaisupaikka nelj�n ja puolen minuutin kohdalla mutta hieno kuvio ajautui v�h�n liian l�helle maalivahtia. Ottelun viimeisell� minuutilla Predan upea oivallus vapautti laidan kautta kimmokkeella Reddenin ottelun toiseen l�piajoonsa, mutta kuten edellinen, my�s t�m� p��tyi maalivahdin syliin.

Mysiini - torjunnat 4
Habs - torjunnat 2

Ottelu p��ttyi siis numeroihin 3-3 ja maalit syntyiv�t p��osin puolustuksen virheist�. Mukavan hy�kk��v�� peli� kummaltakin joukkueelta, vaikka Habs pelasikin oman maalinedustansa eritt�in tiukasti (poislukien toisen er�n alkupuolen).