Old & NotoriousOld & Notorious - NemesisNemesis 1-0

Calja 0+0=0
Gringo 0+0=0
jhny 0+0=0
Nikosso 0+0=0

Illan ottelussa vastakkain Old & Notorious sekä Nemesis, joilla molemmilla on kausi alkanut hyvin nihkeästi ja molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä, ettei pudotuspeliviiva ala karata jo kauden aikaisessa vaiheessa turhan kauas.

1.40 Sute passaa loistavasti Juzin nokikkain veskan kanssa, rannari kuitenkin epäonnistuu ja lähtee passina taaksepäin.
2.43 Johnny ja Nikosso 2vs1 tilanteessa, mutta Sute hoitaa tyylikkäästi.
3.55 Caljalla vetopaikka b-pisteiden välistä, Poirotti blokkaa vedon kulmaan.
4.09 Nikosso pääsee ampumaan pienestä kulmasta, veto reilusti ohi.
5.43 Juz nousee maalille ja rannaa, mutta veska torjuu ja Juz lyö tilanteen jälkeen rumasti nyrkillä veskan kylmäksi.

torjunnat 0–1 hallinta 58–41

Erän alku hermostunutta ja pisteiden tarve näkyi molempien otteissa lukuisina kiekonmenetyksinä. Tasainen erä, jossa paras maalintekopaikka siunaantui Juzille. Kokonaisuudessaan hyvin hermostunutta peliä.

6.32 Juz laukoo painostuksen päätteeksi hieman ohi tyhjästä etukulmasta.
6.51 Calja menettää, J-J syöttää Juzille, joka laukoo tyhjistä tolppaan.
7.14 1-0 Juz (Sute) Sute avaa pitkällä Juzin 1vs1 tilanteeseen, josta hän menee pakista ohi ja laittaa rannarilla pelin avausmaalin.
7.55 Juz laukoo Nemesiksen kiekonmenetyksen jälkeen reilusti maalin ohi, kiekko pomppaa laidasta takaisin maalille ja Juz sutii pienestä kulmasta tolppaan.
8.58 Sute vaihtoon, Kubina tilalle.
9.17 J-J laukoo kovaa b-pisteen kaarelta, veska torjuu vaivoin.
9.31 Juz laukoo b-pisteeltä, veska torjuu.

torjunnat 1–4 hallinta 54–45

Nemesis oli täysin vastaantulijana koko erän ajan ja ainoastaan Oldien viimeisen terävyyden puuttuminen maalipaikoissa piti lukemat tasaisina.

12.37 J-J harhauttaa pakin ja ampuu hirmuisen pommin, veska venyy jälleen kiekon tielle.
13.28 Juz pelaa Poirotille aivan loistavan paikan maalin kulmalle, mutta veto jää veskan patjoihin.
14.11 Nikosso laukoo kovaa b-pisteeltä, veska torjuu vaivoin.
17.07 Nikosso ampuu löysähkön kudin maalin sivuverkkoon, veska oli melko pihalla tilanteesta.

torjunnat 2–3 hallinta 44–55

Pelin loppua kohden Nemesis pääsi paremmin mukaan, mutta todelliset huippupaikat jäivät hyvin vähiin. Oldeille niukka mutta ansaittu voitto ja tärkeät pisteet.

*** Sute ja Kubina – pelasivat puoliksi ja pitivät vuorollaan Nemesis-hyökkääjät maalintekosektorin ulkopuolella.
** Juz – teki maalin ja oli lähellä tehdä useampiakin, mutta oli vähän huonoa tuuriakin mukana.
* Nikosso – Nemesiksen pirtein, pääsi pari kertaa kokeilemaan, mutta tällä kertaa ei uponnut.
Tuomari: Amado
Lisätty: 09.02.2010 00:15