** 04:34 2-0 - Lindros (Wilzu)

** 07:58 3-0 - Lindros (Wilzu, JÖLLI)
** 11:18 3-1 - Vipa (Madonna46, D.beckham)

** (maaliton)

Ensimmäinen erä alkoi heti Darra OY:n painostuksella, eikä Ajaxilla ollut paljoa tilanteitä D.Beckhamin yksilösuorituksia lukuunottamatta. Lindrosin ja Wilzun peli oli paikkapaikoin hyvin sulavaa, luoden vaarallisia tilanteita. Erän loppua kohden painostus palkittiinkin kahdella miltei perättäisellä maalilla.

Toista erää kuvaa paremminkin sana "sekoilu" kuin "kiekko". Molemmilla joukkueilla joitain tilanteita ja toiseen erään nähtiinkin maali per joukkue. Tyypillinen johdonsäilyttämiserä.

Kolmanteen erään lähdettiin Darran 3-1 johdossa. Ajax onnistui tässä erässä ehkä eniten luomaan paikkoja, mutta ne vaarallisimmat kuitenkin uupuivat, eikä Ajaxin onnistunut kuroa kiinni Darran johtoasemaa vaikka maalivahdin vetikin pois 50sekuntia ennen loppua. Kaikenkaikkiaan tyypillinen aamun pikkutuntien kiekkovääntö, jossa tällä kertaa vahvempi Darra OY vei voiton.