Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Ottelun tiedot

Divari 1/2010

Anaheim Mighty Ducks - Nemesis 2 - 1

Anaheim Mighty Ducks:
censeo 1+1=2 ±0
Chile 1+1=2 ±0
Deco 0+0=0 ±0
Homie 0+1=1 ±0
Ratakses 0+1=1 ±0

Nemesis:
Calja 0+0=0 ±0
Gringo 0+0=0 ±0
Muppet 0+1=1 ±0
Nikosso 1+0=1 ±0

Tuomari: Darp
Lisätty: 02.02.2010 00:08

Otteluraportti
Erä 1:

MUPI syöttäny maalin.

1.30: KUNINGASDUMA ottaa vallan. Pitäähän Muppetin paluumatsissa olla jonkinsortin raportti.


2.04: 1-1 by censeo (Homie - Chile). Aiai pari minsaa pelattu ni ankat onjo tasoissa. Kuulemma Muppet antanu loistopassin Nemejen johtomaaliin. Kaunista.

3.52: Nikosso on murtautua Muppetin oivalluksesta läpi, mutta ei ihan liimaa tarpeeksi. 4.15: Maaginen karvaus Muppetilta, joka on tehdä johtomaalin.

4.32: 2-1 by Chile (Ratakses - censeo). Vastahyökkäys ja kiekko kuljetetaan maaliin. Iha siisti!

4.47: Muppet kiekossa ja taas tapahtuu - veto mutta vähän saa pakki lapaa nostettua ja veto epäonnistuu.
5.55: Muppet kärkkyy ja paikka on avautua - censeolle. Kuitenkin veto kohti mokea ja Muppet salamannopeana EX-EHC-laitahyökkääjänä on noussut alas ja korjaa kiekon itselleen. Aikaki loppuu.2 Erä

0.46: Deco b-pisteen takaa mutta moge ottaa.
1.36: Muppet kokeilee samaa kuin Deco äsken. Parempi veto olikin mutta kovempi veska vastassa.
1.52: Jeesus mikä tykki Mupilta. Tällä kertaa veto lähtee vähän b-pisteen ja maalin keskeltä (en tiiä onko jotai nimee) ja suuntautuu kohti takakulmaa. Uskomaton kilpiliimaus kuitenki estää tasotuksen.
4.00: Muppet auttaa puolustuksessa upeasti ja karvaa kiekon Decolta. Hyökkäykseenkin päästään mutta Nikosso ei pääse pakista ohi. Muppet olisi päässyt.
5.20: Nikossolla lagaa ja Muppet tyylikkäästi vetää pitkän. Että se on taitava.Erä 3

1.33: Maaginen pelinluku Muppetilta, josta syntyy hänelle itselleen maalintekopaikka. Veto kuitenkin jää molarin kilpeen taas.
1.55: Heti perään melkeen uusi paikka Muppetilla, upeat liimat ja veto kohti takakulmaa. Molari on vaan niin liekeissä.

Loppuerä vähän ohi anteeksi, joten omasta päästä loput:

Neljän minuutin kohdalla alkaa tajuton Neme-painostus. Kiekko pyörii Neme-pelaajalta toiselle yhtähyvin kuin FC Barcelonalla konsanaan. Uskomattomat syöttökombinaatiot tuottavat Pep Gu.. Caljan johtamalla nelikolle upean laadukkaita paikkoja, joista olisi paremmalla tuurilla onnistuttu viimeistelemään vähintään kolme osumaa.

Vastustajan maalilla pelannut maalivahti pelasi elämänsä pelin, torjuntoja kertyi uskomattomat 83, joista 80 olivat koppeja.

Nemejen hyökkäyskaksikko Muppet-Nikosso muistutti pitkälti tämän kauden Barcelonan Messi-Zlatan kaksikkoa. Messinä toiminut Muppet jakeli, teki tilaa, veivasi, puolusti ja oli ajeltavana, mutta maalinteko ei tahtonut toimia. Missä vika? Ruotsalaislehdistö sanoo syyksi, ettei Zlatanin kanssa peli toimi.. Who knows? *

*Seuraavassa pelissä Messi ja Zlatan olivat jälleen liekeissä, joten tästä sopii päätellä, että ensi Neme-peli on täysin suvereenia hallintaa ja lukemat 0-5.


Anteeksi hassuttelut.
Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.