Raxa-Jacq 0+0=0
Renberg 0+0=0
Sundström 0+0=0
Zelepukin 0+0=0

Alkutunnelmat: Patriotsien kausi lähtenyt hyvin käyntiin 3 voitolla, sekä kahdella tasurilla ja yhdellä häviöllä. Narrilauma lähtee pelaamaan vasta kauden ensimmäistä peliään, joten joukkueen vire on vielä mysteeri. Veikataan varovainen 2-1.

1.erä
2.22 darbylla elämänsä paikka viedä narrilauma johtoon mutta vetää puol maalia ohi.
3.58 Sundströmiltä lähtee armoton pommi kohti ylänurkkaa joka kuitenkin pamahtaa yläristikkoon.

patriots piti enemmän kiekkoa, mutta narrilaumalla oli silti paremmat maalipaikat. 0-0 tilanteesta toiseen erään.

2.erä
x.xx 1-0 by juku (Maaku) - ohi
4.57 2-0 by Litmanen (Maaku) - Maaku pyörittelee kiekkoa hetken ja syöttää litmaselle oneen.

kotijoukkue teki paikoista maalit ja lähtee kolmanteen erään 2-0 johdosta.

3.erä
4.22 patriots pääsee 3v1 tilanteeseen, jukulle pedataan avoin paikka mutta moke nappaa alakulmasta.
5.13 3-0 by juku - pääsee vetämään vapaasti samalla kun maaku tekee maskia.

Peli ratkesi narrilauman tuhlailuun ekassa erässä ja Patriotsien hyvään puolustuspeliin sekä hyvään viimeistelyyn kahdessa viimisessä erässä.
Tuomari: murrr
Lisätty: 17.01.2010 22:13