Leppis 0+0=0
Litmanen 2+0=2

1.erä:
02.37: 1-0 Zingis (Ville, Mäkikotka)

Kaiun hallintaa. Patriots lähti hyökkäksiin nopeilla puolustuspään lyhytsyötöillä, mutta hyökkäykset jäivät lähes aina Kaiun keskialueen muuriin. Kaiku sen sijaan pääsi pyörittämään muutamaan otteseen Patriotsien päähän, ja avausmaalikin saatiin aikaan.

2.erä:
05.26: 2-0 Zingis (Pepe)

Patriots pääsi selvästi paremmin peliin mukaan. Kaiku tyytyi pitkälti puolustamaan. Ajassa 1.22 Litmasella oli lähes tyhjä maali edessä, mutta veto lähti väärään suuntaan. Hetkeä myöhemmin Patriots laukoi tolppaan, asialla taisi olla Leppis. Kaiku sai erän loppuun 2-0 maalin nopeasta vastahyökkäyksestä.

3.erä:
02.39: 2-1 Litmanen (juku, elber)
03.49: 2-2 Litmanen (juku, elber)

Patriots kavensi Litmasen vanhanaikaisella ja tasoitti jukun syöttäessä kovan syötön maalin takakulmalle. Kaiken kaikkiaan tasainen vääntö, jossa Patriots ehkä keskittyi enemmän hyökkäykseen ja Kaiku puolustukseen etenkin ensimmäisen erän johdon jälkeen.
Tuomari: Zingis
Lisätty: 16.01.2010 23:08