Pzi 0+1=1
SmL 2+0=2
vop 0+0=0
Väiski 0+1=1

Kiekkoliigan kauden 3/09 finaalisarjan Nightmare - FC Kilpailijat toinen ottelu alkaa!!
Ensimmäinen ottelu päättyi 2-0 NM:lle. USkon, että nyt FCK:n on pakko voittaa, jos mielii mestariksi.
Oma veikkaus kuitenkin: 1-3

1.ERÄ

Maaliton

FCK saves 5 poss 48
NM saves 1 poss 51

Lievää NM hallintaa, ja vetojakin tuli sieltä enempi. Pari hyvää maalipaikkaa FCKilpureillakin,
mutta ei selviä paikkoja kumpaisellakaan; puolustus tiivistä, kuten finaaleissa pitääkin.

2.ERÄ

00:41 Darpille pedataan perushyvä maalipaikka maalinkulmalta; molari seivs.

2:47 1-0 Lius
Juuri kun olin sanomassa kuinka paine työntyy FCK:n alueelle Lius pääsee vetämään
vapaasti B-pisteen alapuolelta, ja FCK siirtyy 1-0 johtoon.

FCK saves 2 poss 45%
NM saves 4 poss 54%

Omassa nenässä haiskahtaa jatkoajalta - uskon että NM saa vähintään yhden maalin
upotettua, vaikka toisessa erässä peli olikin vaisua. Vain pari hyvää vetopassimaalipaikkaa, ei oikein muuta.
Toki FCK puolusti erittäin hyvin, ja komean maalin johdosta peli jatkuu kolmanteen erään tilanteessa 1-0.

NM saves 4 poss 52%

Tiukka ja jännittävä ottelu siis päättyi NM:n 1-2 voittoon. Erityisen hienoa oli nähdä
kurinalaista puolustusta, molemmilta joukkueilta!