Maaliton erä. Peli pyöri Pelijengin päädyssä, mutta limppua ei sisään saatu.
Pari satunnaista paikkaa oli myös Pelijengillä, mutta NM:lle erä.

S: 1 - 3
P: 39 - 60

2.erä

Noin minuutin kohalla Pelijengi sai aikaseksi paikan. Justille pelataan p-pisteiden
väliin kiekko, josta hän laukoo ohitse ja kiekko kimpoaa maalintakana olevien pleksien
kautta pwn-nimihirviölle, joka ei saa maalinkulmalta kiekkoa sisään tipzin esteleyiden ansioista.

1-0 03:09 - Arto (1+0) - PWNAGEr (0+1) Justi (0+1) - JA KUPARI ON SÄRKYNYT. PWNAGEr laukoo
alhaalla sijaitesevalta p-pisteeltä kiekon kohti maalia, maalivahti torjuu ja irtokiekossa vaanii
Arto! 1-0 tilanne.

Toinen erä oli sitte melkeempä vastakohta ekalle erälle. Tuomarin näkövinkkelistä katsoen
NM sai vain pari paikkaa, kun taas Pelijengi oli tällä kertaa se suunnannäyttäjä tässä erässä.
Pitkän tarpomisen jälkeen onnistu PJ:kin maalinteossa.

S: 3 - 3
P: 52 - 47

3.erä

2-0 02:42 - koksu (1+0) Arto (1+1) Justi (0+2) - Arto pelaa koksun vapaaksi p-pisteiden keskeltä
ja tämä pappa ei erehdy. Lakauslähtee maatapitkin takakulmaan ja lujaa! 2-0!

Noin neljänminuutin kohdalla NM on erittäin lähellä tasoittaa. Jebsu lataa p-pisteeltä,
kiekko lipuu maaliviivalla jo, mutta Väiski ei saa kiekko siirrettyä sisään ja samassa Violent
Behavior by Darp.

NM:n loppukiri ei riittänyt. Pelijengi ottaa tärkeän ja erittäin ansaitun työvoiton ja tasoittaa
tilanteen 1-1 tilanteeseen.