Miesten keskenMiesten kesken - GenesisGenesis 3-1

hampi 0+0=0
Nico 0+1=1
Snyder 1+0=1
tidi 0+1=1

Kolmas playoff-ottelu Miesten Kesken ja Genesiksen välillä on alkamassa. Genesis lähtee 2-0 otteluvoitoin hakemaan sitä kolmatta ja ratkasevaa voittoa, saa nähdä miten käy! Helppoa se ei ainakaan ole, kun vastassa on hyvin puolustava joukkue ja Preda.

1. erän analyysi:

Genesis jatkaa jo tuttua tiukkaa puolustuspeliään, mitä on koko kausi nähty. MK:n on vaikea päästä hyville maalintekopaikoille, kun heidät ajetaan koko ajan kulmiin eikä tilaa oikein löydy. Kuitenkin MK hallitsee suurimmaksi osaksi erää, oli Genesikselläkin omat paikkansa tehdä ottelun avausosuma.

Poss: 53%-46%
Saves: MK 0, Genesis 3

2. erän analyysi:

Samanlaista kuin ensimmäisessä erässä, mutta Genesis nosti ehkä hieman hyökkäystään ja sai pari laatupaikkaakin, mutta ei pomppinut maaliin. Toisin kuin MK:lla, jonka alempi puolustaja jäägeri iski siniviivalta Sephirotan pyllyn kautta kiekon maaliin, 1-0 Miehille! Maali sai joukkueen itseluottamuksen selkeästi korkeammalle, meinas siinä 2-0 osumakin jo syntyä. Kokonaisuudessaan tasaista vääntöä kuitenkin, kiekon mukaan Genesis pienoisesti hallitsi.

Poss: 45%-55%
Saves: MK 1, Genesis 5.

Kolmannen ja viimeisen erän analyysi:

Miehet tekivät heti erän alkuun taktisen muutoksen, kun Dufva vaihtoi Pappiksen kanssa, eli Miehet lähtivät selkeästi puolustamaan johtoaan. Mutta kuitenkin, Oulun suuruudet pelasivat Snyderille avopaikan ja Sny\"aintg\"der ei tietenkään erehtynyt, vaan tasoitti ottelun 1-1 tilanteeseen. Taisivat maalihanat aukea oikein kunnolla, kun minuuttia myöhemmin Sephirot nakkasi Predan syötöstä tilanteeksi 2-1, en sen kummemmin voi kommentoida maalia, kun kirjoitin tätä hienoa raporttia. Mutta tilanne oli 2-1 Miehille. Maalin myötä Genesis selkeästi nosti hyökkäystään, ja ajoi koko ajan maalille selkeästi yksi asia mielessään; tasoitusmaali.
No, sitä maalia he saivat vain haaveilla, puoli minuuttia ennen loppua Miehet katkaisivat Genesiksen selkärangan onetimerille, josta rotta ei erehtynyt, 3-1 jäi myös ottelun lopputulokseksi.

Kuulemma pelaavat vielä lisää otteluita, sitä seuraamaan sitten kaikki!

Ottelun analyysi: Tasaista vääntöä, MK ehkä pienesti hallitsi koko ajan. Mutta, Genesikselläkin olisi ollut paikkoja ottelun voittamiseen, seuraavaan matsiin Genesis lähtee silti 2-1 otteluvoittojen turvin.