New Jersey Devils - PelijengiPelijengi 0-4

koksu 1+0=1
lasse89 1+3=4
QkkeliQ 1+2=3
Vela 0+0=0

Jöö, eli NJD:n ja Pelijengin ensimmäine kohtaamine puolivälieris. NJD:lle pudotuspelit ovat ensimmäiset ja pelijengille sadannet. Odotetaan varmaa vähämaalista ottelua.
veikkaukset:
Darp 2-2 reso 0+0
Charge 4-2
Reto 3-1
Tombabo 4-2

Minuutin kohalla pelijengi saa hyvän tilanteen njd:n maalille ja lasse on jo melkeen sohia kiekon pömpeliin, mut madden viimehetkel hätii.

Paholaiset nousee hyvin laidalta ja omena pistää vetosyötön maalille ja luulin jo hetken et tulis maali mut eliakselle ei riitä pituus.

05:38 0-1 PWNAGER (lasse89) - lasse vetäisee kiekon maalille ja hetken näytti jo siltä, että maalivahti olis saanu kiekon hyppysiinsä, mutta PWNAGEr saa kuin saakin kiekon itselleen ja helppo työ pistää kiekko tyhjiin.

Erän lopuksi Nuijamies saa hyvän vetopaikan, josta hän tykittää kuitenkin hieman ohi. Olis varmaan aikakin loppunu ennen vaikka oliskin menny maaliin.

ensimmäinen erä oli suht varovaista menoa, eikä juurikaan tilanteitä nähty.

NJD: saves: 2 poss: 46%
Pelijengi: saves: 2 poss 53%

Minuutin kohalla njd saa hyvän myllyn ja madden pääsee vetämään suht läheltä. Epäonnekseen maalivahti on juuri sijoittunut oikeean kulmaan ja koppaa kiekon.

03:28 lasse saa varkain kiekon maalin eteen mut tuttu lasseranu pari metrii ohi.

04:03 omena täräyttää hyvästä paikasta tolppaan.

Toinen erä oli jo selvästi viihdyttävämpää, päädystä päätyyn ja paikkoja oli jo selvästi enemmän.

NJD: saves: 2 poss: 55%
Pelijengi: saves: 1 poss: 44%

00:20 kellossa kun pwnager saa hyvän näköisen paikan maalin kulmalle. Veto hieman tuhnu ja mokella helppo työ torjua.

01:43 lasse89 - PWNAGEr pääsee vetämään hyvin keskeltä, moke sylkee eteensä ja lasse rynttäämässä kiekon sisään.

04:28 koksu (lasse89, PWNAGEr) - koksu pääsee tykittämään viivalta seisovilta jaloilta kauheen pommin ja kiekkohan menee maaliin!

05:15 0-4 Justi (lasse89, PWNAGEr) - lasse syöttää maalintakaa justille joka pistää kiken tolpan kautta reppuun.

Joo, kolmas erä olikin sitten pelijengin. Satunnaisia paikkoja jerseyllä, mutta pääosin pelijengin painostusta.

NJD: saves: 3 poss: 53%
Pelijengi: saves: 2 poss: 46%