Miesten keskenMiesten kesken - GenesisGenesis 0-2

hampi 0+1=1
Nico 1+1=2
Snyder 1+1=2
tidi 0+1=1

Tiistai illan ratoksi järjestetty paikalliskamppailu savon herruudesta on alkamaisillaan. Vastakkain kaavin pojat, maalitykki Sny\"ainaTG\"der ja Duf\"Savon Jätti\"va.

Tuomarin ennakoissa MK on vahvoilla, koska heillä on preda.

-1.Erä-

Preda pääsee heti erän alussa laukomaan, mutta maalivahti venyttää patjansa eteen.

***Violent behavior by Sephirot - joko alkaa hajoamaan??

Snyder kolauttaa tolppaan

MK hallitsi lievästi ja piti kiekkoa hyökkäyspäässä, tilanne kuitenkin 0-0.

Saves: 3-3
Poss: 54-45

-2.erä-

Snyder pääsee erän puolivälissä aivan vapaaseen vetopaikkaan, mutta tällä kertaa maalivahti venyttää jalkaa niin että nivuset paukkuu.

***Violent behavior by Preda - Joko taipuu??

MK sai hyökkäyspäässä paljon enemmän peliminuutteja kuin Genesis, mutta genejen puolustus pitää hyvin nelikon ja ei päästä todellakaan helpolla MK:ta. Tilanne edelleen 0-0

saves: 0-6
Poss: 56-43

-3.Erä-
01:23 0-1 Snyder(Hercules Nico)
01:36 0-2 Nico(Snyder hampi)
Mitä mitä? Kaksi salamamaalia ja peli on täysin uudessa uskossa!

Peli on täysin genen päässä jo monta minuuttia, mutta genen sumppu ajaa mk:n aina kulmaan, voevoe!

saves: 0-1
poss: 50-49

Peli oli kyllä mk:lla hallussa hyvin mutta puolustus oli liian kovaa vielä tässä vaiheessa.