Tilastot

Mensa Club FinlandMensa Club Finland - YlämummoYlämummo 5-0

Tehopisteet

Mensa Club FinlandMensa Club Finland
Hai 2+3=5
Letti 3+1=4
Samila 0+1=1
Ulja 0+3=3

YlämummoYlämummo
Beni 0+0=0
BUSSIKUSK 0+0=0
Rebellion 0+0=0
unQaa 0+0=0

Raportti
1. erä
Jännittävä matsi alkamassa ja yleisö odottaa kiihkeästi kun myös mummojen epäaktiivisin kairaaja beni hyppää askiin, sekä viikon lakon pitänyt zani myös radalla. Mensoilta jännitettävää riittää parantaako yp samila varsin heikkoa p/o sarakettaan tässä pelissä. Panokset kovenee!
Heti ottelun alkuun hai ottaa roolia ja kädet käy kuin konkari helmisellä. Mensalla pikkunen paine ja siinä pelataan paikkaa ensin letille, sitten uljalle mutta molemmilta lähtee pelkkä tuhnu. Mensalla kuitenkin hyvä paine päällä kokoajan. Letti sikaileekin välistä ja koittaa ottaa yliotetta maalivahdista. risto aka unqaa käynnistää peliä nätisti ja ekaa kertaa mummot hyökkäyksessä puolessa välissä erää. Jälleen hain kädet käy mutta samila haparoi viivassa. Hai ja letti 2vs1 hyökkäykseen, letti tekee jonkinlaista maskia ja hai näyttää mistä on timanttiset hyökit väännetty, leikkaa komeilla muuveilla b-pisteiden väliin ja iskee jämäkästi oikeaan alamummoon (ylämummon vastakohta). Erä oli kyllä lähes täysin mensan, mutta toiseen erään on kenties odotettavissa terävämpi beni ja mummotkin saavat ehkä jo otetta hommista.

1-0 Hai


2. erä
Jatkoa ensimmäiseen erään ja täysin samoilla sävelillä mennään. Erää takana rapiat 1:30 kun Letti ottaa roolia ja iskee kiekkoa reppuun. Maalintekijä jumalan armosta! Aiaiaiai ulja pelataan yksin läpi ja pakkimainen kuti lähtee kohti maalin ylänurkkaa, mutta mummojen mokke on etevämpi. Heti perään mensan kultapoika Hai uiskentelee kuin kala vesissä ja iskee kiekon häkkiin, jo toista kertaa tämän illan aikana, p/o kiittää jälleen. Hai-Letti kombinaatio pyörittää peliä välillä näyttävästi mummojen päädyssä. Ai että maistuisi itse olla pakkina nollaamassa näitä jätkiä :P zani yrittää tiukasti luoda jonkinlaista painetta mensa päätyyn ja oivaltavasti löytääkin antsan viivasta, jolta millintarkka kuti. Tällä kertaa kuitenkin mensan pakki onnistuu noukkimaan kiekon. 3-0 on tylyä tarinaa.

2-0 Letti (Ulja - Hai)
3-0 Hai (Letti - Ulja)


3. erä
Samilalla meinaa itsetunto pettää kun yleisö hiillostaa kiikareista tauon aikana. Näemmekö siis pientä sooloa ja roolinottoa tältä joukkueensa geeämmältä. On nää mensan pojat ovelia kettuja, jälleen kerran paiskotaan kiekkoa säkkiin, mutta samipoika ei pisteille yllä. Mummoilla huima paikka kun zani namuttaa ihanan passin suoraan benin lapaan, eikä tarvitse muuta kuin kuljettaa kiekko tyhjiin, MUTTA MITÄ TAPAHTUU beni onnistuu sysäämään kiekon ohi maalista! Suoritus!! Loppu on kyllä aikamoista pelailua, kun homma on jo täysin selvä. Tässä pelissä on ollut vain yksi joukkue ja se on Mensa. Siinä vielä erän lopussa namutellaan, kuin tappara namuttelee ojaselle sitä yhtä puuttuvaa pistettä. Tässä tarinassa sitä yhtä puuttuvaa pistettä namuteltiin Samilalle ja sieltähän se kakkossyöttönä saadaankin haalittua. Samila kiittäköön joukkojaan kiikarien rikkomisesta!

4-0 Letti (Ulja - Hai)
5-0 Letti (Hai - Samila)
Tietoja
Tuomari: Norski
Lisätty: 19.11.2009 22:58

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.