HS - Pingut, luulenpa että ei kovinkaan tiukkaa matsia ole tulossa, saatan toki olla tavallisen tapaani oik.. väärässä.
Oma veikkaus: 4-1

YKÖNE

00:04 Fallen rynnii läpi, mutta kahden miehen puristuksessa laukaus on mitätön.

1:50 Fallenilla loistopaikka, kun maalivahti keräilee kamojansa jäänpinnasta -> puolustus koukkii vedon matalaks.

4:08 Asterixille syötetään hienosti maalille, loistava seivi by goalkiiperi.

5:20 Hollow nokikkain goalkeapperin kanssa, goalkeapperi vetää pitemmmän korren

Hoki: saves 6, poss: 60%
Pinq: saves: 6 poss: 39%

Hokilla oli painetta enempi pingupäädyssä, mutta maaleja ei tullut. Pingujen vastahyökkäykset toimivat syhthyvin,
saivat hekin hyviä laukauksia. Kuten alussa sanoin niin erittäin tasainen ottelu tulossa.

KAKONE

0:05 1-0 Bande
Pingujen tehtävä alkuerille jotain, jälleen suoraan aloituksesta hyvään paikkaan-> tarkka kuti maaliin.

3:01 1-1 kaa (Asterix, Bishai)
Asterix syöttää kaalle onessa, mools

3:56 Bande pääsemässä hieman onnekkaastikin tyhjän maalin eteen, mutta molari koppaa

4:29 Surrender laukoo väkijoukkoon siniseltä, kiekko kimpoaa laitaan

4:59 Asterixilla hyvä vetopaikka, mutta molari sei vai lee

Hoki saves: 2 poss: 44%
Pingut saves: 3 poss: 55%

Erä oli juuri niin tasaista, kuin odotinkin alussa koko pelin olevan. Hieman oli
edelleen painetta enemmän Pingupäädyssä, mutta Pingviinit pitivät enemmän kiekkoa.

Hockey Suomen herrasmiesmäinen omamaali, merkittiin sakelle

3:45 Pingut toimittaa kiekon maalille, melkeinpä maaliviivalla käym utta eisaa Asterix sudittua kiekkoa maaliiiiin

3:53 Bande (Tanguay, Hollow)
Ja vastahöökistä Bande lataa maaliin b-pisteeltä takanurkkaan

5:20 sakke ottaa kiekon hyvin haltuun -> jalkakikka -> kuti ohi

5:32 Pingut ja molari poijjees

Hoki saves: 6 poss: 52%
Pingut saves: 9 poss: 47%

Alussa kaavailemani tasainen ottelu toteutui täysin, peli päätty 3-2. Viimeisessä erässä
oli monia tiukkoja paikkoja, mutta erä päättyi 2-1, joista "oikeita" maaleja tuli siis yksi, se Hokille.