Tilastot

Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics - Darra OYDarra OY 3-3

Tehopisteet

Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics
Halla 1+2=3
Neeppa 1+1=2
rept 0+2=2
Sedien 1+0=1
Shabe 0+0=0
Voce 0+0=0

Darra OYDarra OY
Darkki 0+1=1
Duntski 2+0=2
santoz 0+0=0
Väinämö 0+1=1
Xirean 1+2=3

Raportti
Ottelu on valmis alkamaan, tunnelma katsomossa on jännittynyt kun pelaajat saapuvat kentälle. Tähtipelaaja Sedin lopulta kontasessa jäälle Ash Ketsum puvussaan (Sedi on tunnetusti japanilaisen animaation ystävä ja hän pukeutuu usein otteluihin parhaimpiinsa, kuten esimerkiksi Pokemon animaatiosarjasta monille tutuksi tulleeksi pokemonkouluttajaksi) pamahtaa soimaa jokin veikeä animetunnari, mikä saa viisipäisen yleisön hullaantumaan. Mitähän tästäkin Ottelu vielä tulee :o. Lopulta kappale loppuu ja halli hiljenee, mutta kun jostain syystä Pikatchuksi pukeutunut tuomari saapuu jäälle valtaosa viisipäisestä katsomosta repeää täydellisesti ja katsomossa alkavat hulinat. Järjestysmiehet joutuvatkin poistamaan katsomosta väkeä ja siten katsojien määrä tippuu kolmeen. Lopulta kiekko tipahtaa jäähän, pelaajat ovat kuitenki aluksi selvästi hämmentyneitä, sillä eiväthän he usko pelin vielä alkaneen, jäähänhän kiekon pudotti pelaajien näkökulmasta Pikachuksi pukeitunut sekopää joka vain hokee "pika pikaa". Lopulta peli kuitenkin todella lähtee käyntiin, kun hallin kuuluttaja kertoo pelin alkaneen ihan oikeasti ja että Hallilla vain juhlistetaan Sedienin pyynnöstä Pokemon TV-sarjan kymmenvuotista taivalta suomessa.

1erä:

2:10 0-1 Duntski (Xirean, -)

4:10 Aca osuu tolppaan, jonka jälkeen Sedillä on edessään tyhjä maali, mutta Darran pakisto kerkeää juuri sopivasti kiekon tielle.

4:54 0-2 Duntski (Xirean, Darkki)

Darra oli ylivoimainen ensimmäisessä erässä, vaikka Acakin toki sai yhden paikan rakennettua. Pikatchun läsnäolo taisikin edelleen hämätä kotijoukkuetta (paitsi Sedieniä)?

Aca Saves: 2
Darra Saves: 0
Poss 53%-47%

2erä:

6:10 ACAn Crepti osuu tolppaan

1-2 6:44 Halla (Crept, -)

2-2 11:46 Sedien (Neeppa, Halla)

3-2 11:59 Neeppa (Halla, Crept)

ACA oli ylivoimainen toisessa erässä, vaikka toki Darrakin sai yhden paikan rakennettua. Olivatkohan ne ACAn pelaajavaihdot jotka muuttivat pelin suunnan täysin?

ACA saves: 0
Darra saves: 7
Poss 65%-35%

3erä

3-3 15:09 Xirean (Väinämö, -)

Varsin tasainen erä.

ACA saves: 1
Darra saves: 4
Poss 63%-36%

Ottelu oli todella vaikea molemmille joukkueille, joten onkin helppoa palkita ottelun parhaat.

*** Tuomarin cosplay
** Sedienin cosplay
* Pokemon

Vinet irkissä samalle nickille...
Tietoja
Tuomari: MoomBaZ
Lisätty: 08.11.2009 20:53

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.