hydän ennakossa sijoitukseksi: 8-10
pts/ottelu: 0.74
Oma veikkaus illan maaleiksi: 1

Vastakkain kiekkoliigamestarit, joiden tehot olleet alamaissa tällä kaudella.
Kausiennakkoon verrattuna Pelijengillä on alkanut suhteellisen heikosti, eikä varmasti tämänhetkinen sijoitus tyydytä heitä itseäkään.
S.S.K.:n kaudestakaan ei ole paljoa sanottavaa, peli on takkuillut, eikä mielestäni entisajan pyöritystä olla saatu aikaan.
Poffit lähestyvät vääjäämättä, olisiko tämä ottelu jossa jommankumman peli nousisi oikealle tasolle?

Period number UN!

4:44 1-0 koksu (Resolute, lasse89)
lasse89 syöttää Resolutelle SSK:n alueella siniviivalla, joka jatkaa eteenpäin koksulle joka odottaa siniviivalla.
Koksulta lähteekin tuima veto, se yhdistettynä PWNAGErin maskiin = maali.

Yhteenveto erästä: Suhteellisen tasaväkistä kamppailua, molemmat yrittivät rakentaa peliä
parhaansa mukaan. Pelijengi onnistui hienossa maalissa - syöttöpeli kulki jo kelvollisesti.
S.S.K. varmasti yrittää vielä kovemmin, nähdään toisessa erässä kuinka se onnistuu.

Period number DEUX!

Pelijengi saves/poss: 0 51%
SSK saves/poss: 2 48%

Ei ehkä mitään jännittävintä peliä - Pelijengi pitää puolustuksensa maineensa veroisesti tiukasti,
eikä SSK:n syöttelypeli tehoa. Mielestäni tiukat vastahyökkäykset SSK:lta, jolloin PJ ei ehdi vielä
ryhmittäytymään, voisi koitua onnistuneeksi vaihtoehdoksi. Erässä Pelijengillä oli pari maalintekopaikkaa,
mutta maalia ei kuitenkaan tullut.

Period number TROIS!

00:10 Heti erän alkuun PWNAGEr pääsee vetämään kovaa, mutta räpylä heilahtaa vakuuttavasti.

1:15 FUckUpin heikko veto siniviivalta on lähellä kostautua - lasse89 pääsee puolittaiseen läpiajoon,
josta ei kuitenkaan maalia synny.

3:35 2-0 PWNAGEr (koksu)
koksu katkaisee avauksen keskialueella, ja PWNAGEr pääsee laukomaan läheltä alempaa b-pistettä.
Maalivahti kuitenkin torjuu... eteensä, josta helppo työ siirtää kike häkkiin.

3:55 lasse89:llä avopaikka maalinedessä, ei onnistu!

Pelijengi saves/poss: 1 48%
SSK saves/poss: 4 51%

SSK:lla ei ollut käytännössä yhtään hyvää maalipaikkaa, ja lievä turhautuminen näkyi otteissa.
Pelaajat olivat heillä hieman laiskoja, eivät hakeneet tarpeeksi läheltä kiekon omaavalta pelaajalta.
Kun on vastassa noinkin hyvän puolustuksen omaava joukkue, ei yksin helposti tulla yli vihin siniviivan.
PJ:n peli kulki tyydyttävästi, maalinteko hieman hakusessa, jos nyt suhteutetaan suoraan liigan kärkipään joukkueisiin.
Tärkeät pisteet Jengille, SSK:n ahdinko jatkuu...

Enimmillään katsojia ottelussa: n. 51

Ottelun veikkauksen voitti OLSI, onnittelut hänelle ja häneltä varmasti kiitokset
koksulle; ottelun ensimmäisen maalin tekijälle.

Tähdet:

*** koksu Varmaa puolustusta ja syöttöjen katkaisemista. Kirsikkana kakun päälle komea maali.
** PWNAGEr Kokoajan näkyvillä ollut pelaaja, aktiivinen niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.
* Resolute Piti puolustusta koossa hienosti.
Tuomari: Rataks
Lisätty: 04.11.2009 21:11