Period number UNO!

2:34 1-0 Hai
Hai iskee verkon perukoille ensimmäisen maalin!

3:26 2-0 Letti (Ulja)
Mensa pyörittää vakuuttavasti, mutta maali syntyy kiekon pomppiessa pelaajamassasta
Letille, joka iskee melkeinpä tyhjiin.

Mensa saves/poss: 4 66%
Nemesis saves/poss: 4 33%

Erä oli todellakin suurimmalti osalti Mensan pyöritystä, kuten possit kertovatkin.
Lyhytsyöttöpeli toimi mainiosti Mensalla, ja Nemesiksen moottori käy ilmeisesti diisselillä(perinteinen klisee!), mutta 2 erää jäljellä vielä!

Period number DUE!

0min - 2min: Nemesiksen vaikea saada kiekkoa pois omalta alueelta, sillä varsinkin Ulja katkoo syöttöjä tiuhaan tahtiin.
Pyöritys hienoa, mutta Nemesis puolustaa maltillisesti - maalejakin tosin tarvittaisiin...

3:17 Koija pääsee Mensan keskikentän harhasyötön seurauksena oivaan vetopaikkaan, mutta hieno pelastus molarilta.

3:26 Heti perään uusi tilanne, kun Koija syöttää 2v1(jossa ylivoimajoukkueen pelaajat kaukana toisistaan) vetopassilla maalille, mutta edelleen molari kestää.

5:20 Wakke pääsee hyvään vetopaikkaan Samilan ehkä hieman uinaillessa omalla siniviivalla - ei tulosta.

Mensa saves/poss: 3 62%
Nemesis saves/poss: 4 37%

Mensan hyökkäyspeli toimi hienosti, mutta Nemesis kesti, ja sai hyviä maalipaikkoja.
Mensan tilanteessa en ehkä itse pelaisi noin rohkeasti - taktiikkana oman silmän mukaan tavallinen 1 ap 1 yp 2 höökkiä.
Itse pudottaisin Uljaa(yp, eiköniin?) hieman alaspäin, jolloin vaaratilanteita ei syntyisi paljoa.
Mutta hyökkäys paras puolustus, sanotaan?
Nemesiksen on ollut pakko panostaa vastahyökkäyksiin, mutta ne ovat toimineet.
Kiekko nopeasti liikkeelle, ja hupsheijjaa - ollaan Mensan alueella. Jännittävä kolmas erä ->>

Period number TRE!

00:57 2-1 Koija (Wakke, tikru2)
Wakke ja tikru pelaavat Koijalle varman paikan, josta hän ei erehdy.

2:40 Mensa pelaa upeasti Haille maalin eteen, molke venyttää kuitenkin reitensä kipeäksi kiekon eteen.

4:08 ALoitus Mensan päähän.

4:09 Wakke häviää aloituksen.

5:10 3-1 Ulja (Hai, Letti)
Juuri kun Calja tulossa vetämään maalivahdin pois, Mensa iskee hienolla kolmiokuviolla, jonka päättää Ulja kovaan vetoon!

Mensa saves/poss: 1 61%
Nemesis saves/poss: 4 38%

Nemesis ei ehkä taistellut koko sydämestään, ei löytynyt lopullista draivia.
Viihdyttävä peli kuitenkin, vasta aivan lopussa ratkesi.
Kritiikkii Mensalle: Mun mielest vaihteluksi suoraviivaisempi peli, peliä tarkkailevat vihut voivat tajuta jo syötöt ja osata katkaista ne.
Kritiikkii Nemesikselle: Älkää passivoituko heti alusta, rohkeasti peliin mukaan!