Fc KilpailijatFc Kilpailijat - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 5-3

Halla nousee maalille, mutta puolustus kerkee eteen
Dallalta hyvä veto ja Todd hakkaamassa ripareita, mutta ACA puolustus voittaa miekkailukilpailun
Natu vetää keskeltä, mutta peketti edessä
Shabe vetää viivasta ilman maskia
Natulta kiekko sisään ja Dalla hakkaamassa riparia. Myös Natu tulee apuun, mutta kiekko ei saada maalinedestä sisään

*** ACA saves: 5, poss: 54%

Kilpureiden erä alun ACA painostuksen jälkeen, mutta kumpikaan ei onnistunut maalinteossa

2. Erä
Todd vetää B pisteen tuntumasta
puolittainen 2vs1 josta Natu pelaa Toddille avopaikan keskelle, mutta veto päin veskaa
2.37 1-0 by Todd (Dalla16, Joonan) Toddilta vetopassilla Dallalle toiseen laitaan, josta ykkösellä vetopassi takaisin Toddin lapaan
joka pääsee laidasta läpi eikä epäonnistu
Halla nousee röyhkeästi maalille
Todd pääsee laidasta nousemaan maalille, mutta Natun lapa taitaa olla edessä
Natu nousee maalintakaa ja vetää, mutta veska torjuu vainoin
5.36 2-0 by Todd (Naturen) ACA menettää kiekon omassa kulmassa ja Todd nousee B pisteelle ja vetää takanurkkaan

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Fc Kilpailijat saves: 5, poss: 52%
*** ACA saves: 6, poss: 47%

Kilpureiden erä tämäkin ja nyt tuli ne pari maaliakin. ACAlla vaikeuksia päästä edes hyökkäys alueelle eli ansaittu johto Kilpureilla

3. Erä
0.15 3-0 by Todd (Dalla16) ACA:n ahdinko syvenee kun Todd pamauttaa laidasta hyvällä kudilla takakulmaan
Natun liimashow joka päättyy hyvään vetoon mutta ei mene
2.09 4-0 by Naturen - Näkemäni mukaan (meni vähän ohi) Natu riistää pakilta kiekon ja kuljettaa kiekon sisään
Stafilta hyvä syöttö Shabelle joka kääntyy juuri kun syöttö lähtee ja joutuu huonoon paikkaan
3.54 4-1 by Shabe (Staf, Halla) Katsahdin juuri muualle
4.15 4-2 by Halla (Staf) Staffilta lätty kulmasta maalille josta Halla siirtää tyhjiin
4.52 4-3 by Staf - Staf sutii räkäkiekon etukulmalta sisään
5.12 5-3 by Todd (Naturen, Dalla16) Todd lopettaa ACA kirin tilanteesta joka meni ohi
Natulta veto helpåosti veska ottaa
Pari hyvää vetopaikkaa ACAlla
Kilpureilla 3vs1 mutta hyökit kerkee tökkimään selästä ja veto jää ruikuksi

*** MATCH OVER
*** Fc Kilpailijat saves: 1, poss: 44%
*** ACA saves: 4, poss: 55%
ACA sai maalista vaihteen päälle, mutta lopulta se ei kuitenkaan riittänyt. Kilpureiden peli kaikenkaikkiaan ja ansaittu voitto.