EuropeEurope - Kiekon KaikuKiekon Kaiku 6-1

Kutejkin 0+0=0
lerpsu 0+0=0
Teemu 0+0=0
Zingis 1+0=1

Alkamassa Europe - Kiekon Kaiku. Europella on loistava kausi menossa, häviöitä on tullut kaudella vain kahdesti. Kaiulla taasen voitokkaita otteluita on ollut vain kaksi. Ennakkotiedot povaavat melko helppoa peliä Europelle, mutta saa nähdä yllättääkö Kaiku. Itse veikkaan 5-1 tulosta.

1.Erä
1-0 Snipi (0+1) Snipi ja toinen Europen pelaaja pääsevät siniviivan alotuksesta 2vs1 hyökkäykseen ja Snipi upottaa itse b-pisteeltä. Peliä oli tällöin pelattu vain 21 sekuntia.

Erä ei tarjonnut oikein mitään loistavia pyörityksiä eikä vaarallisia maalipaikkoja nähty. Torjunnat oli tasan 5-5 ja possit meni KiKalle 44-55.

2.Erä
2-0 Endure (1+0) snipi (1+1) 2.erää pelattu 1:40 ja snipi pistää laidasta lätyn maalille, jossa Endure laittaa vapaasti maaliin

3-0 snipi (2+1) Bromand (0+1) 2:12 pelattu toista erää ja nähdään samantyylinen maali. snipi heittää laidasta lätyn maalille josta enduren kautta sisään. Maali merkitään kuitenkin snipille.

4-0 Endure (2+0) snipi (2+2) Roope (0+1) Europella ensin hyvä tilanne, jonka kaiku selvittää. Jälkitilanteesta Endure pääsee kuitenkin tälläämään jatkotilanteesta helposti häkkiin.

5-0 snipi (3+2) snipi pistää riparista sisään, en nähnyt kuka vedon veti.

Erä oli selvästi Europen ja he käyttivätkin hyvin maalipaikkansa. Kaiulla todellisia tekopaikkoja ei oikeastaan ollut yhtään. Savet 0-8 ja possit Europelle 53-46.

3.Erä
6-0 snipi (4+2) Endure (2+1) Bromand (0+2) snipi odottaa maalintakana kulmalla, johon Endure syöttää ja snipi pistää vanhanaikaisella tyylikkäästi tyhjiin.

6-1 Zingis (1+0) Jonkun näkönen hässäkkä Europe maalilla ja kiekko päätyy zingikselle, joka laukoo tyhjiin.

Kaiku pääsi tilanteisiin, mutta maaleja ei nähty kuin yksi. Europella myös omat paikkansa. Savet viimeisessä erässä 3-3 ja possit KiKalle 46-53.