Helsingin JokeritHelsingin Jokerit - Kiekon KaikuKiekon Kaiku 4-3

Kapis 0+2=2
Pepe 1+1=2
Teemu 0+1=1
Zingis 2+1=3

Helsingin Jokerit kohtaa Kiekon Kaiun toista kertaa tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu meni Jokereille 2-6. Tällä kertaa ottelu ei välttämättä ole niin helpohko Jokereille. Jokereiden peli on hieman tökkinyt uusien hankintojen sekoitettu hieman pakkaa ja tuloksena on neljästä viimeisestä pelistä 1-0-3 sarja. Kaiulla taasen on takkuilluit peli koko kauden ajan ja kasassa on vasta kaksi voittoa, mutta nämä kaksi voittoa ovat tulleet neljän viimepelin aikana, joten kaiun sarja näyttää 2-0-2. Itse ennustan melko tiukkaa peliä, joka kuitenkin päättyy Jokereiden juhliin(3-1). Katsomosta ei oikein suostuta antamaan tulosveikkauksia, mutta viimein ankerias veikkaa 4-3 tulost rankkareilla. Ottelun alku viivästyy, kun Jokereiden pelaajat katoilevat eivätkä ilmaannu paikalle. Jokerit tekivät jonkun viime hetken värväyksen ja vihdoin peli päästiin aloittamaan.

1. Erä
Peli alkaa pelaajien idlaillessa/lagaillessa. Erän alku on pienoista Jokereiden hallintaa, mutta todellisiin tekopaikkoihin ei oikein päästä. Erän puolessa välissä Kaiun pelaaja lagailee ja tämän takia löydään vähän aikaa pitkää

*** 1-0 by Rubi (1+0) Valitettavasti maali meni kokonaan ohi tuomarilta :(

JoBBelle avautui loistava tekopaikka noin viiden minuutin kohdalla, mutta kaikuvahti veti pidemmän korren ja lisämaaleja ei syntynyt. Lopussa jälleen eräs pelaaja puuttuu kentältä ja pitkää löydään jonkun aikaa. Erä mentiin narrejen komennossa.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: narrit 1 - 0 kaiku
*** narrit saves: 0, poss: 60%, points: Rubi: 1+0
*** kaiku saves: 3, poss: 39%, points: none

2. Erä

Toisen erän alkuminuuteilla Kaiulla on muutama vaarallinen veto, mutta maaleja ei synny. Jokereilla on myös omat paikkansa.

*** 2-0 by JoBBe (1+0) Taito (0+1) Rubi (1+1) Kaikuvahti torjuu Taidon vedon ja JoBBe pistää riparista sisään

*** 2-1 by Zingis (1+0) Ville (0+1) bond_91 (0+1) En nähnyt, kun kirjottelin äskeisestä maalista. Vanhanaikainen(?).

*** 2-2 by Pepe (1+0) Ville (0+2) Zingis (1+1) Sama kuin edellisessä.

*** 3-2 by Taito (1+1) Rubi (1+2) Jälleen ne tekee liian nopeesti tai sitten oon vaan liian hidas kirjottamaan.

Toisessa erässä maaleja siis syntyi kuin liukuhihnalta. Kaiku pääsi peliin mukaan paremmin ja oli ehkäpä jopa hallitsevampi osapuoli. Jokerit johtaa vielä kuitenkin yhdellä maalilla.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: narrit 3 - 2 kaiku
*** narrit saves: 4, poss: 45%, points: JoBBe: 1+0 Rubi: 1+2 Taito: 1+1
*** kaiku saves: 3, poss: 54%, points: bond_91: 0+1 Zingis: 1+1 Pepe: 1+0 Ville: 0+2

3. Erä

Luvassa on kutkuttavan jännittävä kolmas erä.

*** 4-2 by Rubi (2+2) JoBBe (1+1) JoBBe nappaa kaikupakin harhasyötön ja tsippaa tyylikkäästi Rubin läpäriin, josta Rubi viimeistelee varmasti wristillä.

*** 4-3 by Zingis (2+1) Pepe (1+1) Teemu (0+1) Pepe tsippaa Zingiksen ja toisen kaiun pelaajan 2vs1-hyökkäykseen, jonka Zingis päättää itse ratkaista laukomalla b-pisteeltä ja sinnehän se upposi. Kaiku jälleen pelissä mukana.

Kaiku ei pysty enää tekemään lisämaaleja ja ottelu päättyy Jokereiden tiukkaan voittoon ennustusteni mukaisesti.

*** MATCH OVER, score: narrit 4 - 3 kaiku
*** narrit saves: 1, poss: 45%, points: JoBBe: 1+1 Rubi: 2+2 Taito: 1+1
*** kaiku saves: 4, poss: 54%, points: bond_91: 0+1 Teemu: 0+1 Zingis: 2+1 Pepe: 1+1 Ville: 0+2
Tuomari: GRammat
Lisätty: 23.10.2009 20:39