Arto pääsee heti alussa vetämään vaarallisesta paikasta
Arto ampuu kovaa viivasta ja veskari torjuu vain vaivoin ja hätäri pitkä kilpureilta
Justilta hyvä veto, mutta veska torjuu ja pakit hoitaa riparin
Ratigan hoitaa hyvin pari puolitttaista 2vs1
5.54 0-1 by Lius (Claudio,Ratigan) Just kattelin muualle kun tilannetta rakennettiin, mutta Lius veti viivasta kovan maskin takaa maaliin.
Claudio kuulemma maskissa

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Pelijengi saves: 0, poss: 50%
*** Fc Kilpailijat saves: 4, poss: 49%

Molemmilta erittäin tarkkaa puolustusta. Pelijengin keskialueen "träppi" oli kunnossa lähes koko erän eikä kilpurit saaneet kiekkoa juurikaan keskialueen yli. Toinen kerta kun kiekko saatiin hyvin alueelle tuotti kuitenkin tulosta.

2. Erä
Kova mylly Kilpuri päädyssä, mutta tolppaa lähemmäksi kiekkoa ei sada kunnes...
00.48 1-1 by Arto (koksu, PWNAGEr) Justi hyvin maskissa ja Arto ampuu ansaitusti kiekon maaliin hyvän lyhytsyöttelyn jälkeen
Justi pääsee vetämään tyhjään maaliin, mutta Lius kerkeää eteen
Hyvä zippi takatolpalle Artolta, mutta PWNAGEr ei saa sudittua kiekkoa sisään
Hyvää pyöritystä vaihteeksi kilpureilta
Kiekko lipuu vain millejä kilpurimaalin ohi
4.53 2-1 by koksu (PWNAGEr, Arto) Vain pari sekunttia edellisestä ja koksu ampuu viivasta kovaan maskiin
Taas kilpurit säästyvät täpärästi takaiskuilta

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Pelijengi saves: 1, poss: 58%
*** Fc Kilpailijat saves: 10, poss: 41%

Vielä selvemmin pelijengin erä. Pelijengi puolusti erittäin tiiviisti ja kurinalaisesti keskialuetta eikä lähtenyt hölmöilemään yhtään.
Omassa päässä kilpurit tuplattiin tai triplattiin heti, kun kiekko tuli yli sinisen. Kilpureilla oli vain yksi kunnollinen pyöritys Pelijengin päädyssä. Eli ansaittu johto Pelijengilä toisen erän jälkeen

3. Erä
Ratigan pääsee vetämään hyvään maskiin, mutta veto suuntautuu suoraan veskarille
1.40 3-1 by Arto (PWNAGEr, koksu) Arto ampuu viivasta ja seuraa itse pomppukiekon
1.55 4-1 by PWNAGEr (Arto) PWNAGEr pääsee vetämään B pistten tuntumasta ja etukulmasta sisään
2.44 5-1 by Arto (PWNAGEr, Justi) PWNAGEr pääsee vetämään laidasta. Riparissa Arto ja PwNAGEr sohivat kiekkoa sisään
Ratiganilta hyvä veto, mutta mokke ottaa
Justi vetää hyvään maskiin vain vähän ohi
Arto vetää vain vähän ohi

*** MATCH OVER
*** Pelijengi saves: 2, poss: 45%
*** Fc Kilpailijatt saves: 2, poss: 54%

Sama meno jatkuu kolmannessa erässä ja Pelijengin peli pyörii erittäin näyttävästi. Niin lyhyet autot kuin pitkät vetosyötöt napsahtelevat varmasti omille. Tänään pelijengi oli joka osa-alueella Kilpureiden edellä ja ansaitsivat voittonsa.