Nuijamies 0+1=1
Omena 2+1=3
P.Elias 2+2=4
vidal 0+4=4

Allekirjoittaneen ensimmäinen tuomarointi kiekkoliigan puolella! Kyseessä on kärkipään joukkueiden välinen ottelu, joten tiedossa on varmasti VAUHTIA JA VAARALLISIA TILANTEITA!

1/3

Ensimmäinen maalintekotilanne tarjoutuu Genesikselle, mutta laukaus menee kuitenkin hiuksen hienosti ohi. Samantien tarjoutuu vastahyökkäys NJD:lle, mutta myöskin Omenan veto suuntautuu ohi maalista.

04:39 Maddenille tarjoutuu vapaa laukaisupaikka, mutta kiekko ei löydä tietään reppuun saakka.

Muutama maalintekopaikka siinä tarjoutui molemmille joukkueille, mutta enemmän paikkoja oli kuitenkin NJD:llä ja he myös selkeästi hallitsivat ensimmäistä erää. Nollat pysyvät kuitenkin taululla toiseen erään lähdettäessä.

Statistiikkaa:

Genesis saves: 3 poss: 41%
NJD saves: 2 poss: 58%

2/3

00:21 0-1 P.Elias (Omena, Madden)
Kulmassa kahinointia ja Omena tarjoilee P.Eliakselle maalin eteen, josta Pelias laukoo kiekon reppuun.

00:45 0-2 P.Elias (Madden, Nuijamies)
Jälleen sama jannu pahanteossa. Laidalta tulee syöttöä Maddenilta ja P.Elias pääsee aivan vapaasti laukomaan. Tilanteessa Genesiksen puolustajien osalta pientä nukahtamista havaittavissa, sillä sen verran vapaasti PElias pääsi laukomaan.

Ja NJDn selkeällä hallinnalla jatkui myös toinen erä. Minkäänlaiseen maalintekopaikkaan ei Genesispelaajat päässeet koko erän aikana. Sen sijaan NJD pääsi hallintansa myötä iskemään pari nopeaa maalia. Molemmissa maaleissa maalin tehnyt pelaaja pääsi aika vapaasti laukomaan.

Genesis saves: 2 poss: 42%
NJD saves: 3 poss: 57%

3/3

01:59 0-3 Omena (Madden, P.Elias)
Madden pistää nätin vetopassin Omenalle maalin nurkalle, josta Ombbu _siirtää_ kiekon maaliin.

03:07 Lico laukoo ja NJDn molke tarjoilee riparikiekkoa, mutta siihen ei Genesispelaaja aivan ehdi mailaansa väliin työntämään.

05:41 0-4 Omena (P.Elias, Madden)
2v1 tilanne ja P.Elias pistää laidalta päätypassia Omenalle, joka laukoo kiekon varmasti Genesismaalivahdin selän taakse.

NJD hallitsi ottelua alusta loppuun saakka ja vei pisteet kotiin. NJDn puolustuspelaaminen oli tehokasta ja Genesikselle ei ottelun aikana tarjoutunut juurikaan maalintekopaikkoja.

Genesis saves: 4 poss: 39%
NJD saves: 2 poss: 60%