Kutejkin 0+1=1
lerpsu 1+0=1
Pepe 0+0=0
Zingis 1+0=1

Alkamassa 1divarin matsi, missä kohtaavat divaria jo viime kaudella tahkonnut Club of Härmä ja hyvän SHL kauden jälkeen suoran paikan 1divariin saanut Kiekon Kaiku, joka on aloittanut kauden vaisusti häviten 2 ensimmäistä peliään. Härmä taas voitti ensimmäisen pelinsä mutta toisessa pelissä sai rumasti kyytiä Voodoo Peoplelta häviten 9-1 ! Siitä onkin helppo parantaa..

1erä:

***1-0 by Cypress (Epical, Mädison)
Cypress hidastaa vauhtiaan 1vs1 ja paukauttaa etukulmasta sisään alemman puolustajan ollessa hieman unessa

*** 2-0 by bot (Epical, Cypress)
Hienolla syöttelyllä pelataan bot lähietäisyydeltä vapaaseen paikkaan ja bot tällää varmasti takakulmaan

Saves: 1-5
Poss: 51-48

Aika selvästi Härmän erä. Kaiulla oli vain yksi kohtalainen maalintekotilanne kun taas Härmällä niitä oli toistakymmentä joista pari menikin sitten maaliin.

2erä:

*** 3-0 by Cypress (Epical, Mädison)
Cypress laukoo aika kaukaa etukulmasta sisään

*** 3-1 by Zingis (Mäkikotka)
Kesken Härmän pyörityksen mäkikotka avaa kärkyllä olevan zingiksen läpi joka vetäsee takakulmaan.

saves: 5-7
Poss: 53-46

Tämäkin aikalailla Härmän erä, mutta runsaista paikoista ei mene kuin 1 sisään ja kyllä Kaikukin paransi vaisun ensimmäisen erän jälkeen.

3erä:

3-2 by lerpsu (bond_91)
Kaiku karvaa hyvin ylhäältä ja bond kisuttaa pakin 2vs1 ja syöttää oneen.

Kaiun erä mutta ei saanut tasoitusta enään aikaan. Lopussa vielä Mädison kusi läpärin vaikka kaiulla ei ollut maalivahtia ::)))))))))))
Tuomari: Endure
Lisätty: 24.09.2009 19:50