Deco 3+1=4
Ratakses 1+1=2

Tervetuloa keskiviikon jännitysmomenttiin, kun narrit kohtaavat hyvin polskivat ankat. Luvassa on odotettavissa deco show, mutta katsotaan miten narrit pystyvät tämän miehen pitämään.

1Erä

Ensimmäiset 2minuuttia ollut ankkojen painostusta, mutta huippipaikat ovat vielä uupuneet

2.36 Tiukan painostuksen päätteeksi narrit heittävät pitkänlimpun. Kovin vaikealta näyttää narrien pelaaminen. Mutta josko se kohta lähtis?

4.54 (0-1) Ratakses (Deco, Chile) Chile karvaa hienosti kiekon siirtää laitaan decolle, jonka salamannopeat kädet toimittavat kiekon rattaalle, jolla ei ole vaikeuksia siirtää pelivälinettä vasempaan alanurkkaan. Ansaittu johto

6.00 PIIIIIP!!!!

Narrien saves 3 Ankkojen molari 2
Narrit hallitsi 41% Ankat 59%

2erään mentäessä herää kysymys, herääkö narrit ajoissa?

0.03 (1-1) Dominator
Uskomaton veto siniviivalta, jonka ankkojen hienosti pelannut maalivahti imaisee suhteellisen helposti. Tärkeä maali narreille

0.34 (2-1) Unia
Karvaa hienosti kiekon uniselta benkulta ja siirtää kiekon häkkiin. Narrien salama maalit muuttavat pelin kulkua varmasti, vai muuttaako? Miten ankat nousee ahdinko alusta? se selviää tuota pikaa!

3.34 (2-2) Deco ( Chile)
Deco änkee limpun väkisin maaliin ja täysin ansaittu ankkojen kiri on alkanut!

5.?? (2-3) Deco (Chile)
Chile karvaa jälleen kiekon ja siirtää deekulle, jonka upea veto lipuu tolpasta maaliviivoille, josta mies sen käy väkisin survaamassa sisään. Ankkojen fanit heräävät katsomoissa uusin fiiliksin!

6.00 PIIIP

narrit saves 8 ankat 4
Hallinta narreilla 50 ankat ( jokainen voi itse päätellä)

3.erään lähdetään jännittävissä asetelmissa, kun ankkojen kaakatus on ansaitusti siirtääneet miehet yhden maalin johtoon... Katsotaan

2.19 (2-4) Chile (Deco ,Ratakses)

2.34 (2-5) Deco (Chile)
Eiköhän peli alla olla nakutettu? Decon tarkka laukaus kulmasta ja fyyriheiluu. KAAK KAAK

6.00 PIIIP

Narrit saves 6 ankat 2
Hallinnat 39%-60%

Yhteenveto pelistä? Omasta mielestä täysin ansaittu voitto. Henk.Koht odotin vikaan erään ihan erilaista peliä narreilta, mutta eihän se aina voi onnistua ? Pisteet kylmästi ankoille ja dumari kiittää.. Onnea molemmille jatkopeleihin!
Tuomari: Karlsberg
Lisätty: 23.09.2009 19:25