Tilastot

NemesisNemesis - Voodoo PeopleVoodoo People 2-4

Tehopisteet

NemesisNemesis
Circle 0+1=1
Daegon 1+0=1
Sebr 1+1=2
Ässä 0+0=0

Voodoo PeopleVoodoo People
-piku- 1+3=4
Hossa 0+1=1
manala 0+1=1
MZA 3+1=4
Shefki 0+0=0
Sukke 0+2=2

Raportti
Tröööööööööööööt! Peli starttaa ja katsomossa huikea meno. Ei oikeasti.

Erä 1

Pari kolme hassuu ekaa minuuttii lähinnä Voodoon hallintaa. Ei kuitenkaan pahoja paikkoja. Tasan hetkell 3.00 Neme pääsee pienehköön 2v1 hyökkäykseen, mutta Sebr ajautuu vähän pieneen kulmaan.
Sen jälkeen taas aina neljänteen minuuttiin asti VP hallintaa. Ehti siinä kiekko käydä maalinedessä, muttei ollu VPn ukkoja latomassa kiekkoa sisään.
Nelisen ja puoli minuuttia pelattuna ni piku pääsee täräyttään keskisektorilta sisätolppaan. Kiekko on kimmota vielä moken kautta sisään mutta lopulta puolustus hoitaa.
Viisi minuuttia pelattu ja Daegon on vapauttaa Sebrin maalintekoon, mutta epäonnistuu. Vastahyökkäyksestä VPn hyökkäys pelaa kiekon MZAlle, joka tällää suoraan syötöstä etukulmaan - maalivahdin ulottumattomiin:

5.08: 0-1 by MZA (-piku-, Manala)

1/3 OVER

Erä VPn. Hallinta selvästi heillä, jonka seurauksena pääsivät laukomaan kohtuullisen hyvin. Nemejen maalivahti venyi kiekon edelle viidesti ja VPn vastaava vain kahdesti.

Saves: 5 - 2
Poss: 43% - 56%
--------------------------------------------------

Erä 2

Vain puoli minuuttia pelattu ja Nemet hyökkäävät. Pienen pomputtelun jälkeen kiekko ajautuu maalineteen Circlen kautta, jossa Sebr odottaa kuin BSBn keikkaa. Peli tasoihin:

6.35: 1-1 by Sebr.

Vajaa kaksi minuuttia pelattu ja Nemet pääsevät 2vs1 hyökkäykseen. Daegonilla kiekko, tekee itselleen tilaa ja pääsee vetämään. Riparikin pomppaa hänelle mutta ei. Seuraavasta hyökkäyksestä kuitenkin Daegon osuu ja Nemet siirtyvät johtoon:

8.28: 2-1 by Daegon (Circle, Sebr)

Maalin jälkeen painetta taas Nemejen aluueella aina neljänteen minuuttiin asti, kunnes pelikatko tulee. Aloituksen jälkeen -piku- pääsee koittamaan lämäriään, mutta lähietäisyydeltä vedetty kuti jää molarin räpylään.
Vajaa viisi minuuttia pelattu ja Sebrillä kiekko hyökkäysalueella. Pienet veivit Hossan edessä, vetopaikka siunautuu, mutta etukulmaan suunnattu kuti jää sekin molarin rällään. Reilut viisi minuuttia sitten pelattu niin tapahtuu toisessa päässä; viivalta vedetty veto on pompata Hustlerin kautta omaan reppuun, mutta maalivahti saa venytettyä patjansa väliin.

2/3 OVER

Jälleen hallinta VP:llä, mutta ei aivan pääse VP loistaviin maalipaikkoihin. Huomattavasti kuitenkin tasaisempi erä, vaikka hallinta onkin noin selvästi VPllä.
Saves: 4 - 3
Poss: 37% - 62% (!!)
--------------------------------------------------

Erä 3

12.21: 2-2 by -piku- (MZA, Hossa). Heti tekee alotuksesta.

Puolitoista minuuttia pelattu ja VP pyörittää. Loppujen lopuksi kiekko saadaan pelattua maalineteen nousseelle MZAlle, joka tällää kiekon hölmistyneen maalivahdin ohi ja muuttaa lukemat 2-3:

13.31: 2-3 by MZA (Sukke, -piku-)

Noin 3.20 pelattu ja Hustleri menettää kiekon oman maalin takana. Piku riistää ja syöttää sukelle maalineteen, mutta ei saa sisään. Seuraavasta hyökkäyksestä kiekko pelataan jälleen MZAlle pieneen kulmaan, joka täräyttää tolppaan. Tolpasta kiekko kimpoaa kuitenkin maalivahdin jalkojenväliin, ja epäonnekas Hustleri siirtää kiekon omaan rysään:

15.41: 2-4 by MZA (-piku-, Sukke)

Viidennestä minuutista eteenpäinhurja pyöritys VPn maalilla, joka ei kuitenkaan tuota tulosta! Näin ollen ottelu päättyy ja VP nappaa täyden pistepotin.

3/3 OVER

VPn hallintaa, jälleen. Nemejen maalivahti joutui torjuntatöihin peräti yhdeksän kertaa, kun VPn oma vain kolmesti.

Saves: 9 - 3 (!!)
Poss: 40% - 60%
------------------------------------------------

Otteluyhteenveto lyhyesti: VP painosti joka erässä ja Nemet koittivat vastahyökkäyksillä pysyä pelissä mukana. Tämä toimi aina kolmanteen erään asti, jossa VP teki pari nopeaa ja se oli siinä.
Tietoja
Tuomari: Darp
Lisätty: 21.09.2009 23:08

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.