Konrad 0+0=0
poro12 1+0=1
Tiitu 0+0=0

Ja näin fantsuhallissa HC Fantasia vs Penguins! Kova peli tulossa.

1. erä: Fantasialla ekan minsan sisään pari paikkaa, mutta hienosti Pengu-pakit hoitaneet. Hyvin jatkuu Fantsuilla, ja ajassa 01.46 Dobbel laittaa kiekon pussiin Massiivin ja Tepsun syötöstä maalin edessä. Muuta en nähnyt, kuin että tolpan kautta takakulmaan lirahti. Noh, ei ole valittamista Penguins pelissäkään, 02.30 tulee kiekonriisto fantsualueella by poro12 = maali. Ja taas! Tepsu sählää kiekon maaliin aivan moken sylistä, syöttäjät Dobbel ja jony. 2-1 Fantasialle. Kyllähän noita paikkoja on Pinviineilläkin, mutta selvästi on Fantasian hallintaa. Juuri kun pääsem sanomasta niin jony vetää tolpan. Fantasian eräksi menee posseilla 55-44 ja saves Fantasia: 2 Penguins: 4. Seuraavaan erään.

2. erä: Ajassa 00.56 hakee Dobbel itselleen paikan oikeaan laitaan, ja siitä tolpan kautta maaliin, "Well Done, Dobbel". Ajassa 03.24 Tepsu tekee Dobbelin ja jonyn syötöstä. En nähnyt maalia. Kyllä näyttää olevan ihan fantasian kourassa tämä peli. Taino, eikai sitä koskaan tiedä kumpi voittaa, kun Norski pelaa. posses 56-43 Fantasialle ja saves fantsut: 1 pinviinit: 7. Eikait tässä ole epäselvyyttä, Fantasiamainen erä.

3 erä: Ekalla minuutilla taas kerran fantasialla pari paikkaa josta ei ole maalia syntynyt. Ajassa 01.24 Saa Tepsu aloituksesta kiekon (liima) ja menee suoraan parin pakin ohi josta kiekko tyynen viileästi takakulmaan. Ja eteenpäin: ajassa 01.37 tekee taas ofc Tepsu! Nopeasta hyökkäyksestä Tepsu saa kiekon ja etukulmaan. TEURASTUS tapahtuu taas n. 1min kohdalla kun kiekko toimitetaan maalille, ja jony ja Tepsu siellä sohii kiekkoa sisään, jony maalintekiäksi sitten merkitään. 7-1 Fantsuille. Pari paikkaa ollut Asterixilla, mutta ei maaleja ole syntynyt, tolppa on puolestaan kolissut. Peli päättyy 7-1 ja viimeisen erän statsit: Fantasii saves: 4, Penguins saves: 2 possit 52-47 Fantasialle, Niikuinmyös erä, Leijonamerkki, Ja Smiten Kebabhampparit koko joukkueelle. (lukuunottamatta Riipperi)

Palkintokaarti:

*** jony ;Hyvää puolustusta, ja täydellistä pelinrakennusta, Bravo!
** Tepsu ;Joukkueen maalintekijä, paikka tulee, maali tulee, aina kun Tepsu on paikalla.
* Norski ;Pienenpieni säälitähti koko pelin tähdelle Norskille. (112?)