Samila ampuu erittäin tarkasti(ohi) ei maalia tilanteesta.
***icing by Jokerit! (np)

Saves: 3 - 1
Poss: 44 - 55

Ensimmäinen erä meni oikeastaan mensalle. Mensat sai pyöritettyä kelpoisesti peliänsä, toisinkuin jokereille se vähän takkusi. Kuitenkin mensojen pyöritykset päättyivät yleensä jokeri poikien lapaan josta saatiin erittäin vaarallisia vastahyökkäyksiä, mutta maalittomaksi jäi ensimmäinen erä.

2.Erä
Katsomossa melko hiljaista, joku walle bloilee.
Kappas, lettikin päässy novihyrräileen kentälle.(tukka keisarien alistaja).
Np: Tea - Tytöt Tykkää.mp3
Perus, ulja onest tolppaa.. NP!

Poss: 48 - 51
Saves: 6 - 0

Kivan näköistä peliä molemmilta joukkueilta, voisin suoraan sanoa että yksikään pelaaja ei ole tulessa.. peli näyttää aika väsyneeltä mutta kuitenkin mentiin toisessa erässä selkeästi jokerit roikkuivat mensan pelissä kiinni.

3.Erä
Rubille puolen minuutin kohdalla hyvä veto pelattiin melkeinpä p-pisteen kaarelta, mutta maalia ei tästä tilanteesta koskaan tullut.
2vs1!!! mensat tulevat oivasti hain hyvä syöttö maalille vetopassilla letille, tyhjät häämötti edessä mutta kiekko ei jää lapaan.
OHOOI!!! 0-1 valkoinen otus täräyttää aivan upean maalin, ensin taituroidaan jalkakynällä ja siitä suora zippi etukulmaan ja moken kautta maaliin! ps. syöttäjinä toimi letti ja ulja.
Kuitenkin ajassa 04:05 tulee tasoitus hyvin rakennettu hyökkäys rubilta ja jobbelta ja maalin kuittaa stbk tarkalla vedollansa takakulmaan.
voi helkkarin helkkari, letti ja ulja tyylittelee syöttelemällä ulja hakee itsensä melkein maalin taakse ja antaa haille upean vetopassin maalille ja hai kuittaa!!! 1-2 tilanne.
jaa, pelikin on näköjään 1-3 letti oli täräyttänyt maalin ja hai syöttänyt, tilannettahan en nähnyt koska kirjoittelin tänne!

Saves: 6 - 2

JOO JOO JOKERIT MENSOJEN ALISTAJA! eivaan mitenc meni?