Juhaldo7 0+2=2
juju 0+2=2
zorero 2+0=2

Ennakko:

Penguins: Tuomarille hieman tuntemattomampi joukkue. Mitä nyt olen seurannut niin jannut
pelaavat syöttelypeliä jossa kiekko liikkuu nopeasti ja jos he pystyvät hyödyntämään joukkuepelaamistaan niin kaikki on mahdollista.
Ongelmaksi tosin voi muodostua jos syöttöjen määrä vähenee ja puskeminen alkaa jolloin paikkojen määrä vähenee ja menetysten määrä nousee. Pengut ovat näemmä voittaneet ensimmäisen pelinsä BP:tä vastaan 6-1. Sinänsä ihan jees debyytti.

Sulttaanit: Tutumpi jengi ja olen myös pelaillut täällä joten pystyn antaa jotain näkökulmaa. Pelityyli on kanssa syöttelevä ja kiekko liikkuu nopeasti. Sama ongelma tosin kun penguilla, että jos ei kiekko liiku tarpeeksi nopeasti ja puskemisen määrä nousee paljon, niin sitten peli menee tukkoon ja tulee tuskaset hetket. Onnistuessaan voipi voittaa kenet vaan. Sultut ovat myös pelanneet ensimmäisen pelinsä ja näemmä myös samaa vastusta vastaan, Black Parade, mutta pelasivat heidän kanssaan tasurin.

04.02 1-0 Asterix (poro12) poro karvaa kiekon ja tulee 2vs1 tilanne josat syöttää asterixille joka tekee maalin
04.13 2-0 poro12. Saa avopaikan maalin edestä ja siitä nakkaa sisää
04.23 3-0 Konrad (poro12 & Glli) en nähny

pen: saves 5 poss 54
sultut: saves 5 poss 45

ERÄSTÄ: Penguings alotti erän hyvin ja kiekko oli joutua sulttujen reppuun useasti, hyvä molari kuitenkin torjui kaiken. Lopulta sitten se maali sieltä tuli jonka johdosta sultuille näemmä musta hetki( 3 maalia omiin 30 sekunttiin) Maalit tai ainakin osa maaleista olisi voitu estää huolellisemmalla puolustamisella = lahjoja.
Sultuillakin toki muutama paikka oli ja juju veti tyhjistä mokkee päin. Sultut päästi paljo 2vs1 ja 3vs1 tilanteit, joten ihme ettei tilanne oo enemmän Penguinssien hyväksi. Penguinssien erä.

00.25 3-1 zorero (Juhaldo7 & juju) en nähny
04.51 3-2 zorero (juju & Juhaldo7) zorrolle passataan b-pisteiden läheisyyteen ja siitä sit nakkaa.

pen: saves 5 poss 55
sultut: saves 2 poss 44

ERÄSTÄ: sultut aloittavat vahvasti ja sen johdosta kavennusmaali 3-1. Sultut näemmä vähän ryhdistäytyny ja ei tuu pahemmin enää noita yv-hyökkäyksiä. Penguinssien peli sen sijaan alkoi passivoitua johtoaseman takia? ja sultut sai otteen itelleen. Tää erä oli sulttujen ja saivat kavennettua tilanteen 3-2.
Itse veikkaan jos jatkavat tota rataa niin peli päättyy 4-3 sulttujen hyväksi. Jos pusku alkaa nii Penguins vie.

02.52 4-2 poro12. Kynäilee maalin takana, pakki ryntää ja pääsee maalin eteen ja siitä nakkaa maalin

ERÄSTÄ: Sulttujen syöttely väheni jonka johdosta puskeminen lisääntyi ja paikkojen määrä väheni. Sultut eivät päässeet enää niin monta kertaa
2 erän kaltaisiin paikkoihin. Lisäksi poro12:sen toinen maali taisi katkaista sulttujen selkärangan. Penguins, vaikkakin passivoitui toisessa erässä, sai kasattua oman pelin kuntoon ja pystyi säilyttämään johtoaseman tehden yhden maalin siihen vielä lisää.

pen: saves 4 poss 51
sultut: saves 4 poss 58

Yhteenveto: Sultut anto penguinsille 2-3 lahjamaalia, jonka johdosta oli lähes koko pelin takaa-ajoasemassa. En toki väitä, etteivätkö Penguissit olisi voittoa ansainneet, mutta sultut tekivät sen heille kyllä helpoksi. Penguins pelasi
suht perusvarmaa peliä ja voitto irtosi siitä. Jos sultuilla ei ois ollu mustaa hetkeä, ois peli voinut päättyä aivan eri tavalla.