Jusa_66 1+0=1
nuuska 0+0=0
Walkeri 1+1=2

nuuska o perseestä

Juu elikkäs mukavasti perjantai-iltana pelataan kakkosdivaa, huoh! Mutta itse peliin, Sulttaanit sekä Black Parade pelaavat 2 divarin B-lohkossa, kummallakaan ei ole pelejä vielä alla, joten saa nähdä kummalla on peli kuosissa näin sarja-avauksessa.

1. Erä

Peli lähtee käyntiin odotettavastikin molempien joukkueiden "katsellessa" toisiaan. Pelin ensimmäinen maalipaikka ajassa 2:57 jolloin Walkeri ampuu suoraan syötöstä, molari poimii marjan takakulmasta. 4 ja puoli minuuttia kellossa, Cloudin unelmapassi tavoittaa maalin edessä Jusan lavan, mutta mokke venyy. BP:llä jatkuvasti kova paine luukulla, mutta ei vain tunnu uppoavan. Torjunnat erästä 4 - 4, ja tilanne siis 0 - 0. Erä BP:n nimiin, saa Sulttaanit tehdä töitä pysyäkseen mukana.

2. Erä
Aloitus Walkerille. Sulttaanien mylly tuottaa tulosta: <b>1 - 0 zorero (Cao, juju)</b>. zorero tykittää viivasta hyvän maskin takaa ja moke hörppäc. zorero pääsee keskeltä ampumaan niukasti ohi, juju lähellä kuljettaa paluukiekon tyhjiin. 5 minuutin kohalla juju ja zorero 2v1 hyökkäykseen, juju laukoo itse ohi. Torjunnat 3 - 2. Itse pelin tilanne Sulttaaneille 1 - 0, Sulttaanit myös hieman hallitsivat erää ja nousivat hyvin peliin ensimmäisen erän jäljiltä. Saa nähdä rikkooko BP kuparisen ensimmäisessä ottelussa, paikkoja kyllä on ollut.

nuuska kehiin... 9 sek pelattu, Walkeri poikkarista tolppaan. Walkeri jälleen vedolle mutta gosse välissä. <b>2 - 0 jälleen maskimaali; Cao (zorero)</b>. BP:n peli hieman puuroutuu ja muuttuu yksinyrittämiseksi. nuuska vetopaikalla mutta jälleen molari koppaa. 4.57 ja BP maali tyhjillään. BP kusasee onen ajassa 5.37. <b>Ajassa 5.48 Walkeri kaventaa IsoLutkan syötöstä. 5.58 ja pankki räjähtää 2 - 2 Jusa_66 (Walkeri)</b>. Torjunnat 6 - 2. Täysin oikeutettu tulos ottelulle, olisi voinut kääntyä kummalle vain.