Darp 0+0=0
Jebsu 0+5=5
Naappi 1+2=3
SmL 5+2=7

Viides ja ratkaiseva koitos edessä! Pelit siis kutkuttavasti 2-2, jännä nähdä miten käy. PJ ollut tänään vahvempi erin 4-2. Arto voittanut jokaisen pelaamansa erän, ehkä tästä miehestä on sarjan ratkaisijaksi?

*** PERIOD 1/3 STARTING

Peli alkaa todellisella kyttäyksellä, kumpikin varoo virheitä ja pitää kaikki miehet pelin alla.

05:11 0-1 by Björn (1+0) sml (0+1) Jebsu (0+1) Björnin kaukoveto yllättää maalivahdin ja NM siirtyy johtoon.

Erä meni suurimmalta osin PJ:n näennäisessä hallinnassa, mutta NM oli piirun verran onnekkaampi ja johtaa 0-1.

PERIOD 1/3 OVER, score: Pelijengi 0 - 1 Nightmare
Pelijengi saves: 1, poss: 56%
Nightmare saves: 2, poss: 43%

*** PERIOD 2/3 STARTING

06:07 1-1 by Justi (1+0) PWNAGEr (0+1) Arto (0+1) PJ on heti hereillä, aloitusvoitto, kiekko aluelle, lätty maalille ja kiekko sisään.

07:53 1-2 by sml (1+1) Jebsu (0+2) Naappi (0+1) "naappi veivas alalaidassa, jebsu sai kiekon, pelas sml:lle b-pisteelle joka tälläs"

09:03 1-3 by sml (2+1) Björn (1+1) Naappi (0+2) sml läpiajoon, amakynällä moke jäihin ja johto kahteen maaliin.

Maalin jälkeen PJ:n peli hieman sekoaa ja NM saa heti vaarallisia tilanteita.

10:38 1-4 by sml (3+1) Kiekko pomppii PJ alueella ja mm. Arto juoksee ohi kiekosta. sml on kyttää, nappaa kiekon ja tykittää verkot tötterölle. Nyt on PJ sillassa, vieläkö löytyy uusi vaihde?

Erä täysin NM:n.. PJ sortui jopa sille epätyypilliseen ryntäilyyn ajoittain. NM johtaa kolmella maalilla, eikai sitä enää voi sössiä?

PERIOD 2/3 OVER, score: Pelijengi 1 - 4 Nightmare
Pelijengi saves: 3, poss: 43%
Nightmare saves: 2, poss: 56%

*** PERIOD 3/3 STARTING

Nage vaihtoon, lasse69 tilalle. Vaihdolla koittaa PJ vielä peliään parantaa.

12:44 1-5 by sml (4+1) Jebsu (0+3) Björn (1+2) On tuo ihmemies tämä sml, "aina tg"

14:10 2-5 by lasse89 (1+0) Justi (1+1) Arto (0+2) PJ aloittaa sulkemisen ajoissa, pienen pomputtelun jälkeen lasse laukoo ohi vahvassa maskissa olleen moken maalin.

15:13 2-6 by sml (5+1) Jebsu (0+4) Björn (1+3) Ei parane tälle miehelle tilaa antaa, puolittainen läpiajo tällä kertaa.

17:27 2-7 by Naappi (1+2) Jebsu (0+5) sml (5+2) Naappi on lasketellut maalin eteen ja kaunistelee lukemia entisestään. Jebsulta komea passi.

PJ kiri tyssäsi lyhyeen tällä kertaa, onnea Nightmarelle finaaliin. PJ joutuu tällä kertaa tyytymään pronssiseen mitaliin.

MATCH OVER, score: Pelijengi 2 - 7 Nightmare
Pelijengi saves: 2, poss: 48%
Nightmare saves: 1, poss: 51%

Ottelun vakuuttaja: sml, tämä tuskin perusteluja kaipaa - kaikki mahdollinen ja mahdotonkin sisään.
Tuomari: Sukke
Lisätty: 30.07.2009 22:55