NightmareNightmare - PelijengiPelijengi 1-3

Justi 0+1=1
koksu 1+0=1
lasse89 0+0=0
QkkeliQ 1+1=2

Neljäs ottelu samoilla vauhdeilla, NM nousi äsken huimasti 3-1 tappioasemista 3-5 voittoon viimeisessä erässä. NM siis johtaa sarjaa 2-1 voitoin, pystyyköö PJ nollaamaan tilanteen? Vai jatkuuko NM:n kolmannen erän vire?

*** PERIOD 1/3 STARTING

00:09 0-1 by koksu (1+0) Arto (0+1) Salama-alku, ei tuomari pysynyt mukana voiceja jaellessa.

05:05 0-2 by Arto (1+1) PWNAGEr (0+1) Komea, jopa "penemäinen" maali. Arto heittää rännin, Nage neppaa suoraan rännistä maalille, jossa Arto kiekkoa jo odottaakin - lapa jäähän ja kiekko tyhjiin.

Paluu normaaliin päiväjärjestykseen, PJ hieman niskanpäällä, mutta silti hyvin tasaista. Salamamaali ehkä hieman lamautti NM:n peliä.

PERIOD 1/3 OVER, score: Nightmare 0 - 2 Pelijengi
Nightmare saves: 3, poss: 50%
Pelijengi saves: 1, poss: 50%

*** PERIOD 2/3 STARTING

Ja vanha kaava toistuu, ikämies Arto vaihtoon. Tällä kertaa lasse hyppää tilalle.

07:08 1-2 by sml (1+0) Jebsu (0+1) sml purjehtii todella näyttävästi läpi PJ puolustusalueen ja neppaa justin pohkeen kautta kiekon reppuun. Tästäkö lähtee NM nousu?

NM saikin selvästi peliä hallintaansa toisessa erässä, ehkä Arton pitäisi jatkaa kentällä, ettei NM pääsisi noin pyörittämään? Useista laadukkaista paikoistaan huolimatta NM ei onnistu tasoitusta vielä toiseen erään tekemään.

PERIOD 2/3 OVER, score: Nightmare 1 - 2 Pelijengi
Nightmare saves: 0, poss: 40%
Pelijengi saves: 5, poss: 59%

*** PERIOD 3/3 STARTING

Lasse vaihtoon ja Arto tilalle, näin sitä pitää.

12:59 1-3 by PWNAGEr (1+1) Arto (1+2) Justi (0+1) Vaihto tuottaa tulosta ja PJ siirtyy heti pyörityksensä päätteeksi vankempaan johtoon.

Maalin jälkeen PJ puolustus pysyi vahvana ja NM hyökkäykset jäivät torsoiski, ansaittu voitto Pelijengille.

MATCH OVER, score: Nightmare 1 - 3 Pelijengi
Nightmare saves: 4, poss: 45%
Pelijengi saves: 1, poss: 54%

Ottelun vakuuttaja: Arto! Viimeistely ja yleinen taitotaso ei ole silmiä hivelevää, mutta armoton kokemus, varmat ratkaisut ja uskomaton pelisilmä löytyy. Ei voi kuin ihailla.
Tuomari: Sukke
Lisätty: 30.07.2009 22:17