PelijengiPelijengi - NightmareNightmare 2-1

Darp 0+0=0
Jebsu 1+0=1
Naappi 0+0=0
SmL 0+0=0

Ensimmäinen ottelu sarjasta Pelijengin ja Nightmaren välillä on alkamassa. Pitääkö Pelijengin tarkka nelikkopuolustus vai saako NM murrettua sen? Pelaako lumpsa vai joutuuko kiekon paras pakki vaihtopenkille? Riittävätkö Arton nitrot? Pysyykö Jebsu aisoissa?

Näihin ja muihinkin kutkuttaviin kysymyksiin vastaus löytynee jo tämän illan aikana.

*** PERIOD 1/3 STARTING

Lasse aloittaa, mutta vaihtaa heti puolen minuutin kohdalla ja PWNAGEr kehiin.

Erä varsin tasaväkistä ja puuduttavaakin vääntöä, vaikka molemmilla muutama paikka olikin. Maaleja ei kuitenkaan nähdä ensimmäisessä erässä, ehkä peli vielä tuosta aukeaa.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Pelijengi 0 - 0 Naitmare
*** Pelijengi saves: 3, poss: 55%
*** Naitmare saves: 4, poss: 44%

*** PERIOD 2/3 STARTING

Lasse on saanut nettinsä taas kuntoon ja PJ hakee nostetta pelilleen penkittämällä Arton.

Toisen erän alussa NM sai luotua pientä painetta pj-päätyyn, mutta tämän jälkeen PJ sai painettua kiekon omalle hyökkäysalueelleen, erän pääosin PJ:n komennossa. Viimeistely oli kuitenkin sanalla sanoen heikkoa, varsinkin Justilla, joten jälleen maaliton erä. Ehkä seuraavassa sitten jo maalikin?

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Pelijengi 0 - 0 Naitmare
*** Pelijengi saves: 4, poss: 55%
*** Naitmare saves: 0, poss: 44%

*** PERIOD 3/3 STARTING

Samat miehet jatkavat kentällä kolmannen erän alkaessa.

14:50 1-0 by lasse89 (1+0) Justi (0+1) Justi haistaa hyvin katkon keskialueella ja säntää Lassen kanssa 2v1 hyökkäykseen. Pieni hämäys ja syöttö lasselle, joka pamauttaa etukulmasta sisään.

16:24 1-1 by Jebsu (1+0) "Jebsu kikkaili komeesti ja tyg alapesää."

Kolmas erä oli jälleen tasaista vääntöä, tosin sillä erotuksella, että maalejakin nähtiin. Lukemista 1-1 kohti jatkoerää.

*** MATCH OVER, score: Pelijengi 1 - 1 Naitmare
*** Pelijengi saves: 3, poss: 53%
*** Naitmare saves: 3, poss: 46%

*** 1. Jatkoerä

Kentällä edelleen samat miehet, ilmeisesti Arton nitrojen teho lakkasi jo ensimmäisen erän aikana, kun tämän jälkeen pelimiestä ei ole kentällä näkynyt.

Loppuukohan tää joskus?

*** Pelijengi saves: 1, poss: 58%
*** Naitmare saves: 2, poss: 41%

*** 2. Jatkoerä

Nyt kaivattaisiin ratkaisijaa... sml, lasse, jebsu, nage, anyone?

00:56 1-0 by lasse89 (1+0) PWNAGEr (0+1) Maalivahti avaa kulmaan Nagelle, joka kiemurtaa ja heittää lätyn maalin eteen. Siellä kyttäävä lasse lakaisee karat sisään ja PJ voittaa!

Ottelun vakuuttaja: lasse89
Tuomari: Sukke
Lisätty: 28.07.2009 23:50