Tilastot

Kouvola Sabres - Avellino Capellier 1-0

Tehopisteet

Kouvola Sabres
Jolli 0+0=0
Mikita 0+0=0
pitsu 0+0=0
Tenkrat 1+0=1
Väiski 0+0=0

Avellino Capellier
Dufva 0+0=0
Hrew 0+0=0
Sean 0+0=0
snipa 0+0=0

Raportti
Molemmat aikaisemmat ottelut ovat päättyneet Kouvolalle 2-1.


----------------------
1/3
ALOITUS:Tenkrat vs Dufva

1min - AVE rauhoittaa heti alkuun peliä ja avaa varovaisesti hyökkäyksen. Hrew vetää kertaalleen, mutta väiski on edessä. Dufva pääsee myös vetämään, mutta veto osuu ekaan vastaan tulijaan.
2min - KS pääsee ekan kerran ylös. Tenki pelaa hyvin laidassa ja saa takaisin menetetyn kiekon. Passaa pitsulle, joka menettää. Sean pwnaa alhaal tenkin!
3min - Kouvola tulee jälleen aven päätyyn. Sean saa kiekon, mutta pitsu riistää. Pitsu puolestaan menettää Dufvalle. Duffis avaa nopeasti ylös ja pambi vetäää, mutta ohi menee.
4min - Avellinon vuoro nousta. Hrew pelaa heikosti viivalla ja pitsu saa riistettyä kiekon. Tällä kertaa pitsu menettää ja AVE pääsee nousemaan. Väiski puollustaa hyvin ja riistää kiekon.
5min - TenQ pyörii kiekon kanssa puollustus päädyssä eikä onnistu avaamaan. Ave nousee ja Sean passaa pampille maalille. Hyvä veto kohti takanurkkaa, mutta hasekki torjuu.
6min - Sean pääsee vetämään, mutta ohi menee. Toinen veto osuu Dufvaan... Kiekko pysyy avella. Pamp yrittää passata maalille dufvalle, mutta ei onnistu. Kiekko takaisin pampille. Tällä kertaa maalilla on sean. Pampi yritää antaa vetopassia muttei onnistu. Viimeisillä sekunneilla Tenkrat saa kiekon ylös ja yrittää vetää kohti nurkkaa tuloksetta.

PERIOD 1/3 OVER, score: ave 0-0 sabres
***ks saves:2, poss:46%
***ave saves:0, poss:53%
-------------------

2/3
ALOITUS:Kozel - Pamp

1min - Pamp ottaa aloitusvoiton ja Sean nousee. Tenki lagailee ja hyökkäys pysähtyy. Peli saa jatkua ku oulun poikakin heräilee. Pari sekunttia siitä, niin TenQ löydetään AVEn päädystä laukomasta kohti maalia. Veto kolahtaa hasken mailaan.
2min - Kouvola liikuttaa kiekkoa alhaalla ja yrittää nousta. Hyökkäys katkeaa keskialueella, kun Dufva tulee ryminällä päin. AVE:n miehet ei saa kunnollista hyökkäystä ja Väiski pääsee nousemaan. Veto italiaanojen päätyyn...
3min - Dufva kerkee kiekkoon ekana ja nostaa Seanin täyteen vauhtiin. Hyvä tilanne ja kiekko päätyy maalille...
***goalie holds the puck
***offside by ave
4min - Tenkrat nousee ylös ja kiemuroi hetken kiekon kanssa. Lopulta veto kohti maalia... EI C MEE...
***goalie holds the puck
5min - Kouvola pitää kiekkoa alhaalla ja pakit hakee paikkaa nostaa kiekkoa ylös. Lopulta se saadaan sinne. Tenkrat pyörii kiekon kanssa AVEn päädyssä. Pitsu tekee maskia ja kulma on auki. VETOOO, mutta ei se mee.
***offside by sabres
6min - Pamp nostaa Avellinon miehet ylös. Dufva pääsee laukomaan, mut ohi menee. Kiekko pysyy avella... Pamp nousee ja vetää takanurkkaaan, mutta ohi. Kentälle tullut jolli nostaa kiekon ylös. pitsu pääsee vetämään maalin läheltä, muttei saa limppua uuniin.

PERIOD 2/3 OVER, score:ave 0-0 sabres
***ks saves:2, poss:43%
***ave saves:2, poss:56%
-------------------

3/3
ALOITUS: Väiski vs Dufva

1min Väiski vie aloitus voiton ja nostaa kiekon heti aven päätyyn. Tenki ei ehdi kiekkoon....
2min - 3min meni vähä ohi...
***icing by ave

***16:55 1-0 by Tenkrat (1+0) ::nousu aven puollustuksen läpi

PERIOD 3/3 OVER, score: ave 0-1 sabres
***ks saves:3, poss:48%
***ave saves:5, poss:51%
-------------------

Se oli sit siinä.
Tietoja
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 22.07.2009 23:40

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.