Ajax AmsterdamAjax Amsterdam - NightmareNightmare 3-4

Darp 0+1=1
Jebsu 2+2=4
Naappi 0+0=0
SmL 2+0=2

Toinen osaottelu alkamaisillaan, Nightmare voitti ensimmäisen peräti 6-1, jää nähtäväksi miten Ajax tuosta toipuu.

05.39 1-0 D.Beckham (Sukke, Cassidy) - Hienon syöttökuvion päätteeksi Becksi täräyttää kiekon etukulmasta sisään.

AA: saves: 5, poss: 54%
NM: saves: 7, poss: 45%

Ensimmäinen erä oli melkoista sosiaalikiekkoa. Mentiin päästä päähän ja paikkoja riitti.

01.05 1-1 sml (Darp, Jebsu) - sml karkaa puolittain läpi ja laukoo kiekon varmasti takakulmaan.

03.06 1-2 sml (Jebsu) - Jebsu pelaa sml:än hienoon tekopaikkaan eikä tämä erehdy.

AA: saves: 3, poss: 53%
NM: saves: 0, poss: 46%

Toinen erä mentiinkin sitten aika Nightmaren tahdissa.

00.39 1-3 Jebsu

03.58 1-4 Jebsu

04.08 2-4 Letti (D.Beckham) - Ajax karkaa 3v1 hyökkäykseen eikä siinä jäänyt Naappille juuri mitään sanottavaa Letin täräyttäessä kiekon takakulmaan.

04.57 3-4 Pulsu (Letti, Sukke) - Letti antaa hulppean vetopassin Pulsulle joka viimeistelee veskarin kautta.

AA: saves: 4, poss: 57%
NM: saves: 6, poss: 42%

Viimeinen erä oli sitten aika avointa peliä molempien saadessa hyviä tekopaikkoja.

Yhteenveto: Nightmare oli jälleen pari potkua Ajaxin edellä. Hyvin paikoistaan viimeistellyt Nightmare on nyt todella lähellä välieräpaikkaa heidän johtaessa sarjaa 2-0.

Tähdet:

***Jebsu - Oli tässä ottelussa se joka erottui muista, jokaisessa joukkueensa maaleissa mukana ollut Jebsu avitti hyvin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

**Letti - Ajaxin paras peluri, toi vielä joukkueen lopussa mukaan mutta tällä kertaa se ei oikein riittänyt.

*sml - Laittoi jälleen alkutahdit Nightmarelle iskiessään kaksi maalia joiden avulla Nightmare pääsi mukaan peliin.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 22.07.2009 23:39