NightmareNightmare - Ajax AmsterdamAjax Amsterdam 6-1

D.Beckham 0+0=0
Letti 1+0=1
Masta 0+1=1
Sukke 0+0=0

Alkamassa Nightmaren ja Ajax Amsterdamin välisen puolivälierä sarjan ensimmäinen osaottelu.
Ennakkoon varmasti tasainen sarja edessä, mutta pienen kysymysmerkin ilmaan tuo Ajax Amsterdamin viime aikainen pelaamattomuus.

03.47 0-1 Letti (Masta) - Letti saa kiekon pienen sähellystilanteen päätteeksi ja vie mielipaikaltaan Ajaxin 1-0 johtoon.

NM: saves: 1, poss: 53%
AA: saves: 6, poss: 46%

Ajax laukoi ainoan maalin muuten täysin erää hallinneen Nightmaren maaliin.

02.41 1-1 Jebsu (sml) - Jebsu laukoo tarkan kudin takakulmaan.

03.05 2-1 Naappi (sml, Darp) - Naappi laukoo pienen pyörityksen jälkeen kaukaa upean laukauksen maaliin.

NM: saves: 1, poss: 37%
AA: saves: 3, poss: 62%

Toinen erä olikin sitten enemmän Ajaxin hallintaa mutta tällä kertaa Nightmare vastasi maaleista.

02.37 3-1 sml - Melkoisen sähellyksen jälkeen sml tulee ulos voittajana ja tökkää kiekon tyhjään maaliin.

04.26 4-1 sml - Meni ohi mut söi jonkun passin vissii katsomovihjeen avulla.

04.56 5-1 sml (Jebsu, Naappi)

05.58 6-1 Darp (Naappi)

NM: saves: 4, poss: 52%
AA: saves: 4, poss: 47%

Viimeisessä erässä aukes sit ketsuppipullo ja Nightmare jyräs aikaa tylyyn tahtiin.

Yhteenveto: Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä kunnes kolmannessa erässä Nightmare sai vaihteen päälle ja teki maaleja upeaan tahtiin. Näin ollen ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan Nightmarelle.

Tähdet:

***sml - Oli tehokas hyökkäyspäässä ja hänen kaksi salamamaaliaan kolmannessa erässä ratkaisivat ottelun lopullisesti.

**Jebsu & Darp - Vanha kaksikko teki jälleen tuhoaan tällä kertaa Ajaxin kustanuksella.

*Naappi - Hieno peli alunperin ylemmältä puolustajalta, suoraan kaupasta puolivälierä kaukaloihin ja ulos kaukalosta voittajana, hyvä matsi.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 22.07.2009 22:58