Gratton 2+0=2
Muilu 0+1=1

1/3
ALOITUS: Preda - Kessu

1min - Kiekko päättyy pienen kahnauksen jälkeen HIFK:lle. HIFK pääsee heti kokeilemaan hyökkäystä, mutta ilman tulosta. Lopulta kiekko päättuu Predalle ylös JA!

***00:27 1-0 by Preda (1+0) ::Nousu ylös ja veto kulmasta sisään!
***00:37 1-1 by Hapero (1+0) -kessu- (0+1) Muilu (0+1) ::Meni vähän ohi, mutta aloitus voitto ja kiekko Haperolle. Veto sisään ja siellä!

3min - Tasaista vääntöä puolin ja toisin. Molemmat pääs nousee, mutta vaarallisia paikkoja ei syntynyt.
4min - HIFK pääsee pelaamaan Miesten Kesken puollustus alueella. Kessu saa vetopaikan, mutta hasekki torjuu. jäägeri nostaa kiekon ylös Predalle. Preda saa vetopaikan! Maali on tyhjänä, mutta Muilu toju!
5min - Hesalaaset myllyttää, mutta vaarallista paikkaa ei syntynyt.
6min - Sephirot pääsee nousemaan laidasta. Veto kohti nurkkaa, mutta ei onnaa ku Muilu on ees. Ihan erän lopuksi HIFK pääsee kiusaamaan jäägeriä, mutta aika loppuu.

PERIOD 1/3 OVER, score: MK 1-1 HIFK
***MK saves:3, poss:48%
***HIFK saves:5, poss:51%
----------------------------

2/3
ALOITUS: Preda - Enjoy

1min Enjoy ottaa aloitusvoiton. HIFK nousee varovasti omasta päästä ja!

***6:17 1-2 by Enjoy (0+1) ::Enjoy pääsee puolittain läpi. Veto kohti takanurkkaa epäonnistuu, mutta haske sylkee kiekon ja Enjoy pistää lätyn uuniin!

2min MK Myllyttää... Omena vetää kertaalleen, mutta veto ei uppoo.

***09:05 2-2 by jäägeri (1+0) Omena (0+1) Sephirot (0+1)
***10:12 3-2 by Preda (2+0) Omena (0+2) Sephirot (0+2)

6min toisen erän viimeinen minuutti... ja HAPERO pääsee kiekkoon MK:n maalin edustalla. Tyhjät ees, mut veto menee ohi :( Enjoy saa kulmalle kiekon! Tyhjä maali edessä, mutta maalin ylärimaan osuu ja kiekko jää pomppimaan yläilmoihin.

PERIOD 2/3 OVER, score: MK 3-2 HIFK
***MK saves:3, poss:42%
***HIFK saves:5, poss:57%

3/3
ALOITUS: Preda vs Hapero

1min - HIFK ottaa aloitus voiton, mutta tilanne päättyy paitsioon. Uus aloitus ja MK ottaa aloitus voiton. Omppu nousee heti ylös, mutta Muilu on tiellä. Sit MK pääsee uudelleen nousee JA!

***12:37 4-2 by Omena (1+2) Sephirot (0+3) Preda (1+1) ::Omppu passaa sephille ja nousee ite oneen. Sit se kuuluisa onemaali ja tilanne 4-2!

2min - MK:n myllytys jatkuu. Sephirot pääsee laukomaaan, mutta ei t!
3min - HUII!

***14:03 5-2 by Preda (3+1) Omena (1+3) Sephirot (0+4) ::Kiekko pelataan s.viivan tuntumaan Predalle. Preda nousee ja laukoo kohti takanurkkaa!
***14:07 5-3 by Hapero (2+0) -kessu- (0+2) Enjoy (1+1) ::Meni ohi....

4min - Muilulla on vaikuksia avata ja Omena pääsee loistavaan maalinteko paikkaan, kun Sephi tekee hyvää maskia. Muilu kerkee, kuin kerkeekin vedon eteen.
5min - Sephirot laukoo, mutta ei tee... Omena laukoo ja Preda pääsee irtokiekkoon. Konkari ei kuitenkaan tee!
6min - Ooomena on läpi!!! Muilu jahtaa persees kii... Veto takakulmaan ja haske torjuu. KTS GG!

PERIOD 3/3 OVER, score: MK 1-1 HIFK
***MK saves:7, poss:48%
***HIFK saves:7, poss:51%

Semmone peli... MK on kyllä ollut joka pelissä tähän asti hieman niskan päällä. Tokan ottelun HIFK voitti toisessa erässä n.minuutin aikana tehdyillä kolmella maalilla ja loistavalla puollustus pelillä viimeisessä erässä.