New Jersey Devils - Voodoo PeopleVoodoo People 3-2

Hossa 0+0=0
Kaasu 0+1=1
manala 0+1=1
MZA 1+1=2

Alkamassa kolmas karsintaottelu NJD:n ja Voodoon välillä. Tilanne paras viidestä sarjassa on siis 1-1, joten tämä peli raktaisee paljon. Pelistä odotan puuduttavaa puolustamista sekä Voodoon ykköspelaajan, Kaasun, kylmän viileitä yksilösuorituksia.

*** PERIOD 1/3 STARTING
*** New Jersey Devils: P.Elias tari Madden Resba
*** Voodoo People: manala Hossa(s) Kaasu Bisc MZA

00:49 0-1 by Bisc (1+0) Kaasu (0+1) MZA (0+1) Ja heti Kaasu näyttää uskomatonta pelisilmäänsä, manuaalipassi Bisc:lle maalin eteen, joka lataa suoraan syötöstä ohi Kiprusoffin.

Enempää maaleja ei nähdä ja Voodoo siirtyy tauolle 0-1 johdossa. Voodoo selvästi paremmin hereillä avauserässä ja saikin useammankin hyvän tekopaikan. NJD:n hyökkäykset olivat vähintäänkin sekavia ja jäivät usein kulmiin, muutama paikka heilläkin tosin oli.

** PERIOD 1/3 OVER, score: New Jersey Devils 0 - 1 Voodoo People
*** New Jersey Devils saves: 1, poss: 50%
*** Voodoo People saves: 0, poss: 49%

*** PERIOD 2/3 STARTING

06:54 1-1 by Resba (1+0) P.Elias (0+1) Madden (0+1) NJD kuvio pyörii koko erän alun Voodoon päässä ja lopulta vetopaikkakin tulee, peli tasoihin ja Hossa uhkaa kentälle päästessään tehdä maalin.

Toisessa erässä NJD oli selvästi energisempi halliten pelitapahtumia. Peli pyöri pääosin keskialueella ja Voodoon päädyssä. Hyvällä pakituksella ja tuurillakin Voodoo selviää ilman toista takaiskua. Tilanne pysyy jännänä siirryttäessä kolmanteen erään.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: New Jersey Devils 1 - 1 Voodoo People
*** New Jersey Devils saves: 1, poss: 46%
*** Voodoo People saves: 6, poss: 53%

*** PERIOD 3/3 STARTING

16:28 2-1 by Resba (2+0) P.Elias (0+2) tari (0+1) Elias karvaa kiekon kulmassa ja syöttää maalin edustalla kärkkyvälle Resballe.

16:57 2-2 by MZA (1+1) Bisc (1+1) manala (0+1) MZA laukoo aina liian nopeasti, ei ehtinyt nähdä, kun kirjoitti vielä edellisen raporttia. Mutta peli uudelleen tasoihin ja jatkoaika häämöttää?

Kolmas erä olikin tasaisin erä tähän mennessä, molemmilla omat paikkansa. Varsinainen peliaika päättyy siis tasan 2-2, joten ottelu ratkeaa vasta jatkoajalla.

*** MATCH OVER, score: New Jersey Devils 2 - 2 Voodoo People
*** New Jersey Devils saves: 2, poss: 50%, points: P.Elias: 0+2 tari: 0+1 Madden: 0+1 Resba: 2+0
*** Voodoo People saves: 2, poss: 49%, points: manala: 0+1 Kaasu: 0+1 Bisc: 1+1 MZA: 1+1

Yleisökin herää ottelun edelleen jatkuessa, ratkaisun ei toivota olevan kaukomaali. Mutta sitten tippuu varsinaien pommi -HOSSA ON IRTI! Toistan, Hossa on irti!

3-2 ja. by P.Elias (1+2) Madden (0+2) Kaukomaalihan sieltä kuitenkin tuli, tarkka kuti takakulmaan.

Ottelun vakuuttaja: P.Elias
Tuomari: Sukke
Lisätty: 21.07.2009 23:50