Piippolan liigakarsinaa 2/09

Kohteena on 1.tallin ponit: Miesten kesken ja HIFK!

MK (Runkosarja sijoitus: #1, Ottelut:15-3-3 =33pistettä)

¤Runkosarja:
-Miesten kesken pelasi loistavan runkosarjan. 22 ottelusta käteen jäi 15voittoa, 3tasapeliä ja vain 3 tappiota. Runkosarjassa joukkueen paras ori oli Sephirotta. Rotta tehoili 37-maalia ja 31-syöttöä. (jäi vain 3-pistettä viime kauden huikeasta pistepotistaan.) Omena tuli hyvänä kakkosena 65-tehopisteellään. Joukkueen ykköspakilla jäägerillä oli kauden kuluessa ainavain entistä isompi rooli.

¤Historia:
-Joukkue nousi kiekkoliigan alaisuuteen kaudella 1/09. Ekalla kaudella käteen jäi 1divarin 7.tila.

HIFK (Runkosarja sijoitus: #8, Ottelut:11-2-8 =24pistettä)

-HIFK alotti kautensa suht hyvin. Ekasta 10:stä ottelusta kertyi vain 3 tappiota. Loppukausi olikin ihan toista luokkaa. Viimeisestä 10:stä ottelusta joukkue on kerännyt vain 2 voittoa ja yhden tasapelin. Loput 7ottelua joukkue on hävinnyt. Runkosarjassa joukkueen paras pistemies oli maajoukkueesta tuttu Apari. Apari paukutti 20 maalia ja 26 syöttöä.

¤Historia:
-HIFK on pelannut kiekkoliigan alaisuudessa jo seitsemän kautta. 1/07-2/07 2.divassa, 1.divassa joukkue pelas myös niin ikään 2-kautta putkeen (3/07 & 1/08). 2/08 joukkue nousi liigaan, josta napsahti eka yhdeksäs sija ja toisella kaudella sija 11. jonka seurauksena joukkue putosi takaisin 1divariin. Viime kaudella joukkue oli divarin 12.

-----------

1/3
Omena vs Hapero alotuksessa. Hapero vie x)

1min - MK riistää kiekon heti alkuun ja nousee HIFK:n alueelle. Lopulta Enjoy katkasee ja nostaa Haperolle täyteen vauhtiin.

***00:25 0-1 by -kessu- (1-0) Hapero (0+1) Enjoy (0+1)::Hapero passaa kessulle maalin edustalle. Kessu saa vetää kaikessa rauhassa nurkkaan.

2min - Kiekko pyörii molemmilla joukkueilla. Ei vaarallisia tekopaikkoja...
***offside by MK
3min - Sephirot pääsee nousemaan keskeltä HIFK:n alueelle. Lopulta rotta päätyy kahden pakin puristuksiin ja menettää kiekon.
***icing by HIFK
4min - Hapero yrittää kiemuroida kolmen MK:n pelaajan keskeltä ittensä vetopaikkaan. Lopulta jonkinmoinen paikka tulee, mutta ei saa kunnollista vetoa aikaseksi.
***offside by HIFK
5min - Pienoinen ote MK:lla. Omena pääsee nousemaan laidasta ja samalla Preda nousee salakavalasti toisen laidan kautta maalille. Omena yrittää antaa vetopassia nurkalle, mutta ei onnistu siinä.
***icing by MK
6min - Ihan erän viime hetkillä HIFK pääsee myllyttämään. Hesalaasten harmiksi aika loppuu kesken.

Rotta - Sammakko alotukses. Rotta vie voiton xd

1min - Rotta passaa heti laitaan Predalle. Preda juoksee minkä kerkee ja yrittää juoksun jälkeen laukoa kohti etukulmaa, mutta sivurautoihin menee.
2min - HIFKin kessu ja enjoy pääsee kiusaamaan jäägeriä. Loppujen lopuksi Predan avutustuksella jäägeri saa kiekon ja hoitaa sen ylös. HIFKin miehet katkasee ja nostaa kiekon MK:n päätyyn. Hetken myllyt, kunnes tilanne päättyy kessun leiriytyessä maalivahdin alueelle.
***-kessu- on goalie area
3min - MK hakee vimmalla tasoitus maalia. Paras tilanne tulee n.2:30min kohdalla, kuin Preda laukoo korkeana passiksi tarkotetun lämyn kohti maalin nurkkaa, jossa Sephirot on. Kiekko menee rotan yli :(
4min - Miesten myllytys jatkuu. Omena pääsee laukomaan kerran, mutta veto lähtee aivan liian kaukaa.
5min - HIFK:n vastahyökkäys. Tilanne päättyy paitsioon....
5min - Enjoy pääsee alotuksesta puolittain karkuun. Veto kohti takanurkkaa, mutta hasekki ehtii tielle. Kiekko kimpoaa viellä päätyyn, jonne enjoy ehtii ekana. Sama mies yrittää viellä ujuttaa kiekkoa tolpan juuresta maaliin, muttei onnistu.
6min - MK pääsee myllyttää viimeisellä minuutilla...

***11:10 1-1 by Sephirot (1+0) Preda (0+1) ::Sephi vetää kaukaa laidan vierestä. Veto kimpoaa onnekkaasti HIFK:n pelaajan kautta kohti maalia ja SIELLÄ!

-----------
***PERIOD 2/3 OVER, MK 1-1 HIFK
***MK saves:5, poss:50%, points: Sephirot (1+0) Preda (0+1)
***HIFK saves:4, poss:49%, points: -kessu-: 1+0, Hapero:0+1, Enjoy:0+1
-----------

3/3
Alotuksessa oli molemmilta joukkueilta yksi pelaaja...

1min Miesten kesken pääsee heti nousemaan kohti petojen maalia. Myllyt on päällä...

***13:02 2-1 by Omena (1+0) Preda (0+2) Sephirot (1+1) ::Omena kiepauttaa ittensa maalille ja lopulta löytää itsensä ja kiekon kulmalta. Siirto maaliin ja 2-1!
***14:02 3-1 by Omena (2+0) Sephirot (1+2) ::Omena pääsee laukomaan b-pisteen tienoilta ja tulosta syntyy!

2min - HIFK on pienessä pulassa...
***ising by HIFK
3min - MK jatkaa myllytystä JA!!!!

***14:33 4-1 by Omena (3+0) ::Veto maaliin ja siellä. meni itseasiassa vähän ohi....

4min - Noniin... nyt pääsee taas kattomaan vähän peliäkin. Edelleen MK jatkaa myllytystä.
5min - kessu pääsee ylös ja laukoo. jäägeri pääsee irtokiekkoon ja nostaa heti kiekon ylös. Ylhäällä Omena ja Sephi yrittävät molemmat pariin otteeseen laukoa limppua reppuun.
6min - Ottelu on tainnut ratketa. HIFKillä on vaikeuksia saada kunnollista hyökkäystä aikaseksi. Miesten kesken pääsee myllyttämään.

***17:49 5-1 by Omena (4-0) jäägeri (0+1) ::jäägeri passaa ompun puolittain läpi. Kiekko löytyy maalista.