UnforgivenUnforgiven - Miesten keskenMiesten kesken 3-8

jäägeri 0+0=0
Kikihiri 2+3=5
Omena 3+2=5
Sephirot 3+4=7

Kdivarin Jännittävä ottelu käynnistyy Miesten Kesken vastaan Unforgiven. Unforgiven on värvänny uuden hyökkääjän nimeltä Vekara
1.erä

ensimmäistä erää kuluu unforgivenin päässä kun MK
Pyörittää, mutta kyllä UNF:kin saa paikkoja ja maali! Miesten kesken pelaaja nimeltä Sephirot(1+0) tekee maalin Omenan ja Predan syötöstä !
Vähäisen ajan jälkeen Omena hassuttaa UNF:on maalivahtia taas Sephirotin ja Predan syötöstä.
Ensimmäinen erä kuluu suunnilleen kokonaan pillin soidessa. Omena tulee laidasta maalille, mutta muroo pysäyttää kiekon. MK:n hyökkäys ei lannistu siitä kummiskaan ja jatkaa hyökkäystään.
Vekaralla on kiekko, mutta laukoo ohi maalin !

0-1 Sephirot(omena, preda)
0-2 Omena(sephirot,preda)
Poss/saves

UNF:45% 3
MK :54% 5

Toinen erä lähtee samallain kulumaan UNF:in päässä. UNF:in hyökkäys on tehoton tähän asti ollut tai jäägeri on \\\"liekeissä\\\".
Aloitus voitto omenalle ja Omena on maalivahdin alueella !:S
Höpä syöttää HOUSTON:ille, mutta HOUSTON laukoo huti.

Vekara saa kiekon menee laidan kautta syöttää HOUSTONILLE HOUSTON laittaa eteen päin Höpa:lle ja maali ! suoraan syötöstä tolpan kautta !

Jäägerilla on vaikeuksia yksin kahta UNF:in pelaajaa vastaan, mutta jäägeri selviää !

jäägeri syöttää Predalle ja Preda syöttää omenalle. Hyökkäys toppaa huonoon laukaukseen omenalta. PITKÄ KIEKKO MK:lta

Höpa voittaa aloituksen, muttei maalia synny vaikka MK:n pelaajat nukkuvat aloituksesta

MAALI UNFORGIVEN TEKEE MAALIN! Vekara TEKEE, HOUSTONIN JA MURON SYÖTÖSTÄ ! KATSOMO VILLENEE !
maalia en kyllä nähnyt, mutta voin kuvitelle, että hieno oli !

MAALI UNFORGIVEN Tekee KOLMANNEN MAALINSA !HOUSTON AMPUU Höpan ja Vekaran syötöstä
MK Tasoittaa pelin 3-3 Preda Sephirotin syötöstä
MK Tekee NELJÄNNEN(4) maalin ! toisen erän loppuun Sephirot laukoo Predan syötöstä, huhhuh on tiukka peli En voi muuta sanoa !

3.erä

aloituksen voittaa Unforgiven, unf hyökkäys epäonnistuu jäägerin helpon pois oton takia.
Kiekko on Omenalla, mutta hän hävittää sen pois.
Kolmas erän alku on todella keski kenttäpeluuta.

Höpalla on kiekko harha syöttö avaa omenan ja seprothin 2vs1, mutta pakki hoitaa !

Omenalla on kiekko, hän laukoo juuri ja juuri ohi :s ja MK:n pelaaja omena(?) on paitsiossa.
Sen perään heti pitkä kiekko, peli on tähän asti aika hajanaista.. Pitkiä kiekko satelee vain.
Aloitus menee Sephirotille joka tekee kolmannen maalinsa HATTUJA !, Tilanne on 3-5 Miesten kesken hyväksi. 3-6 Omena tekee yksilö suorituksen(maalia en nähnyt.)
Tilanne 3-7 Preda tekee toisen maalinsa tässä pelissä Omenan ja Sephirot:in syötöstä
Sen maalin perään heti toinen, mutta omena tekee Sephirotin syötöstä viimeisllä sekunteilla

Lopputilanne 3-8(?), netti
Tuomari: Bobby
Lisätty: 17.06.2009 01:19