didi 0+1=1
jhny 2+0=2
Rick 0+0=0
Sebr 0+2=2

Noniin, kello on 17.55 ja o alkamassa patriotsien ja nemesiksen välinen 1.divarin runkosarjaottelu. Salossa on tällä hetkellä aika pilvistä ja synkkää. jees.. Patriots on runkosarjassa seitsemäntenä ja Nemesis 4 pykälää alempana eli sijalla 11. Tulossa siis varmaankin ihan hyvä ja tasaväkinen kamppailu.

01:22 rita pääsee läpi mut rannari päättyy tolppaa.

1-0 jambo (Wrss, -JoPPe-) Wrss vaihtaa hyvin puolta jambolle ja jambo ajaa keskelle ja etkulmast nätisti kike pömpelii.

2-0 J.Rita (jambo, -JoPPe-) ei kerenny näkee, sorit :D

3-0 J.Rita (jambo) jambo riistää nemesiksen alueella kiekon ja pääsee pyörähtämään ridan kanssa oneen.

Ensimmäinen erä meni lievällä Patriotsin hallinnalla. Nemesiksen hyökkäykset pysähtyivät pääosin keskialueelle patriotsien muuriin.

Patrios: saves: 2 poss: 59%
Nemesis: saves: 2 poss: 40%

3-1 Johnny (Sebr) Sebr ajaa laidalta sisään ja pääsee syöttämään Johnnylle, joka laukoo etukulmast kiken pömpelii.

Toinen erä oli jo paljon tasaväkisempää, Nemesis loi hyviä paikkoja ja pääs kaventamaanki sitte erän puolivälissä.

Patriots: saves: 3 poss: 56%
Nemesis: saves: 2 poss: 43%

3-2 Johnny (Sebr, Letangi) Sebr riistää kiekon ja syöttää keskelle johnnylle, joka laukoo keskelle maalia ja maalivahti leikkii polttopalloo.

Ottelu oli ihan viihdyttävää katottavaa. Tolppia, maaleja ja tiukkoja paikkoja riitti iha riittämiin..