teenage 0+0=0

Eka kierros

Arto ajattelee joukkueen parasta ja menee vaihtoon Miikan ja lumpsan seuraksi.

Heti ensimmäisillä hetkillä Justi pääsee tykittään koko Tampereen voimalla, mutta veto menee plekseihin!

Kello kiiruhtaa kolmannelle minuutille ja peli on yhtä hulabaloota, jonka seuraksena peipin sutimiset menee maalinedustalta ohi ja peli säilyy nollissa!

Peelolauma kai saapui katsomoon, kun erän loppu meni ohi. Yhtä sutinaa kaippa se oli, mutta tokaan skarpimpana. Juomari on messissä..

Statistiikkaa:

AVE: saves: 2, poss: 60%
PJ: saves: 2, poss: 39%

Toinen kierros

lasse98 pääsee koiraradalle laukkaamaan, kun PWNAGEr meni hörpylle. Miikka tainnu melkoisilla suhteilla kaadella "urheilujuomaa" mehupulloihin.

03:41 AVE kirjaimellisesti TUIKKAA itsensä ehanaan 1-0 johtoon kiekon oman Hasselhoffin (Davidoff) toimesta.

Maali toi melko säpinää kentälle, ja katsomossakin näyttää sutinaa riittävän.. Klee värvää Luguun, nimeltämainitsemattomat aasit haluaa yllepalta voiceja ja kaikkea kivaa! Pysykää kanavalla, kolmas erä starttaa mehutauon jälkeen.

AVE: saves: 2, poss: 50%
PJ: saves: 2, poss: 49%

Kolmas kierros - Final lap

Pari ekaa minuuttia ollaan menty PJ:n hallinnassa, niin kuin kaikki muutkin erän alut, mutta AVE-puolustus pitää päänsä kylmänä. Jokseenkin tosin on havaittavissa pientä hermostuksenpoikasta AVE:n johtoasemassa pelaamisessa, mutta 1-0 hyvä olla.

Arto murtautuu keskeltä läpi ja laukoo ylämummoa kohti heti sinisen jälkeen, mutta mokke koppaa. Justi heittää taktisen sulkukiekon maalille, jonka seurauksena PJ pullaa Arton komennuksesta.

Ezko on tyhjän maalin edessä, mutta haluaakin kolistella sivurautoja.. Paine AVE-leirissä on kova.. Yleisö tihkuu jännityksestä! Nähdääkö Miikka kentällä? Tekeekö Miikka ratkaisevan maalin?!

Paine on HUUURJAA AVE:n alueella, mutta vedot tuntuvat suuntautuvan liian keskelle. AVE:n hyvyyttäkö?

20 sekunttia armonaikaa PJ:llä ja AVE tuo helpotusta parilla hätäripitkällä, kuka haluaa ottaa ratkaisijan roolin itselleen?! Onko se Davidoff?! Vai onko se joku muu...