Mansi 1+0=1
orke 1+1=2
Shabe 0+1=1
Teisa 0+1=1

Eli alkamassa on kiekkoliigan ottelu S.S.K. vastaan Arctic Circle Athletics. Luvassa on tiukkaa pyssyy ja parit byyrit, ainakin toivottavasti. Katsomossa hämmennystä aiheuttaa varsin outo tilanne; haria ei näy vaihdossa EIKÄ edes katsomossa. Mistä on kysymys? Täytyypä haastatella haria...

Hari mikä fiilis tällä hetkellä?
-Voittajafiilis

Hari mitä mieltä olet lamasta?
-Valitettavasti kadotimme yhteyden Hariin, joten emme saaneet vastausta.

Eli tällaisen virallisen osuuden jälkeen voimme siirtyä seuraamaan päivän ottelua! Enjoy!

*** 0-1 by orke (1+0) Shabe (0+1) Teisa (0+1)
Tarkka kuti etukulmaan! Tuomarikin hyppäsi tuoliltaan, sen verran kova tykki oli. Katsomossa Gayzka tuulettaa villisti.

*** 0-2 by Mansi (1+0) orke (1+1)
VOI HERRANJESTAS! Semmosta tykkii heitellää yläbyyrii ettei mitään rajaa. orke tulee maalin takaa heittää passii Mansille joka tykittää olan takaa kiekon byyrii. SSK on pulassa! Haria kaivataan!

SSK:n hyökkäyspeli on jäässä. Ovatko pojilla jalat jo nyt maitohapoilla? Erän loppuun SSK saa kuitekin näyttävän kuvion aikaan, mutta kiekko pomppii Joskan kautta harmillisesti maalin yli. Gayzka huokaisee helpotuksesta.

*** SSK saves: 4, poss: 56%, points: none
*** ACA saves: 3, poss: 43%, points: Shabe: 0+1 Mansi: 1+0 Teisa: 0+1 orke: 1+1

Toiseen erään lähdetään siis ACA:n 0-2 komennossa. SSK kaipaa edelleen Haria puolustukseen. Toisessa erässä SSK:n pitäisi saada vähintään kavennus aikaiseksi mikäli haluaa helpomman viimeisen erän. ACA alkaa luultavasti painottamaan puolustuspeliä, mutta ei kuitenkaan utopista sumppua nähdä vaan hyökkäykset vyöryvät SSK:n päätyyn samaan malliin kuin ensimmäisessä erässä. Voisimme ottaa erätauolla haastattelun. Vapaaehtoisia? Haastatteluun suostui ensemble (auria)!

Noh, mitä nyt tarvitaan että päästään voittoon, ensemble?
ensemble: Ei vastausta. auria hiljenee.

0:24 HARI ON VAIHDOSSA! HARI ON TULLUT VAIHTOoN!! Koska nähdään vaihto?

3:30 violent behauvior by Scott!
3:30 HARI SAAPUU KENTÄLLE!!!

SSK:n hyökkäykset ovat kerrassaan latteita. Vetoja haetaan aivan liian kaukaa ja se tietynlainen rauhallisuus puuttuu pelistä täysin. Tämä tietenkin on ymmärrettävää, onhan vastustajalla kahden maalin etumatka. Kiekko ei meinaa irrota lavasta ajoissa ja ACA:n pelaajat pääsevät syöttö- ja vetolinjojen eteen ajoissa. Erä oli kuitenkin kiekon hallinnaltaan ja torjunnoiltaan selvästi SSK:n. Vetojen pitäisi kuitenkin olla paljon vaarallisempia kuin roiskasut siniviivan tuntumasta.

*** SSK saves: 1, poss: 59%, points: none
*** ACA saves: 6, poss: 40%, points: Shabe: 0+1 Mansi: 1+0 Teisa: 0+1 orke: 1+1

Viimeinen erä on alkanut. SSK:n pitäisi ehdottomasti saada muutama maali aikaiseksi, jotta he saisivat pelinsä kuntoon. Viimeisesti erästä onkin luultavasti tulossa SSK:n mylly. Kiekkoa byyriin pojat!

1:59 SSK rakentaa hienon syöttökuvion, mutta ACA:n maalivahti torjuu näyttävästi. Jälleen kerran. Nyt alkaa myös SSK:n peli näyttää paremmalta.

*** 1-2 by Scott (1+0) Joska (0+1)
Myllyn päätteeksi Scott tulee hienosti keskelle, lataa ja tykittää kiekon voimalla byyriin! Verkot heiluu ja SSK:n nousu on alkanu! Nyt olisi ACA:n erittäin tärkeää pitää pää kylmänä ja puolustaa rauhallisesti. Hätiköiminen voi kohtua kohtaloksi.

4:20 Hari hieman surffailee ja orkelle järjestetään vetopaikka erittäin vaarallisesta paikasta. SSK:n maalivahti on kuitenkin hereillä ja pelastaa tilanteen.

5:14 SSK ottaa maalivahdin pois maaliltaan ja Sekka saapuu kentälle.

5:58 FuckUp saapuu kentälle!

Ottelu on päättynyt! Ottelu päättyi ACA:n 1-2 voittoon. Ottelu oli pääosin SSK:n hallintaa, mutta valitettavasti viimeistelyssä ei ollut onnea. **** on Hajonnut ja peli on päättynyt. Eppu_audio kuittaa!

*** SSK saves: 5, poss: 56%, points: Scott: 1+0 Joska: 0+1