S.S.K.S.S.K. - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 3-2

Dalla16 0+1=1
juz 1+1=2
pullukka 1+1=2

ENNAKKO:

SSK: Siperian sissikiekko on aloittanut kautensa tasaisesti. Tilille on napsahtanut neljä voittoa, yksi tasapeli sekä kaksi tappiota. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa tasapisteissä oleva parivaljakko Joska (6+4) ja JaKurri(1+9). Tässä kohtaa mainittakoon, että Joska on pelannut vasta kolme ottelua.

FCK: Kilpailijat ovat aloittaneet historiansa ensimmäisen kiekkoliiga kautensa kohtuu hyvin. Kahdeksasta ottelusta kilpailijat ovat lähteneet voittajana viisi kertaa. Matkalla on kaatunut jo Pelijengi, Avellino, Ajax, Kauhava sekä Sinappikone. Kilpailijoita vahvempia aikasemmissa otteluissa ovat olleet Kouvola, Lihapullat sekä viime kauden pronssi mitallisti Nightmare. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa pullukka kolmellatoista tehopisteellään (8+5).

1/3
pullukka vs hari alotukses...

1min pullukka vie voiton, mutta äsäskoo ottaa hyvin nopeesti kiekon haltuun ja nostaa hyökkäyksen. JaKurri saa melkeen vetää tyhjiin,
mutta ei saa ihan kiekkoa haltuunsa.

***1:01 1-0 by JaKurri ::tarkka veto maalin edest kulmaan.

2min Scott pistää vetopassia kulmalle, jossa Joska odottaa kuola valuen kiekkoa. Passi menee ohi. Heti perään pullukka saa nopeesti kiekon itselleen ylös ja se vetää kovaa kulmaan, mut haske torjuu.

3min Scott pääsee kokeilemaan punakaarelt ampumista, mut veto on kehno. Irto kiekko kimpoaa FCK:lle. Dalla16 vetää maalille, jossa juz tekee maskia. Kiekko jää juz:lle maalin edustalle

***2:51 1-1 by juz (Dalla16 - pullukka) ::JA JUZ pistää kiekon sisään.

4min Maalin jälkeen SSK piti seuraavan minuutin kiekkoa tiiviisti kipureiden päädyssä, mutta ei saanut mitään erikoisia paikkoja aikaan.

5min hari pelastaa äsäskoon uudelta takaiskulta juuri maaliviivalta. SSK:lla vaikeuksia avata hyökkäystä ja näin FCK pääsee rakentamaan uudelleen hyökkäystä.

6min SSK pyörrittää tulokkaita, mutta ei saanut aikaan erikoisia maalipaikkoja.

***SSK saves:1, poss:48%
***FCK saves:5, poss:51%

2/3
1min JaKurri nostaa kiekon ylös ja antaa Joskalle maalin taakse. Joska yrittää pistää vanhan mut ei onnaa. amari
avaa nopeesti juzille ja juzzi pääsee vetää mut päin haskee se menee.

***1:06 2-1 by JaKurri (Scott) ::törkee kanuuna nurkkaan. :S

2min SSK jaktaa vyörytystä, kunnes juz katkaisee ja nostaa Dallan täyteen vauhtiin. Dallan matka päättyy hariin.

3min juz pitää kiekkoa ssk:n päädys, antaa pullukalle joka laukaa kaukaa kohti maalia mut ohi menee. pullukka saa zipattua juzille kiekon maalille, mut juz ei saa ihan haltuun sitä. Heti perään Dalla antaa poikittais syötön pullukalle keskelle joka laukoo, mut hasekki torjuu.

4min SSK nostaa nopeasti kiekon ylös. pullukka palauttaa kiekon ssk:n päätyyn, mutta hari nostaa sen heti takas. Myllyt on käynnissä. Scott laukoo punakaarelt ja kuti menee millin ohi yläkulmasta. Joska saa kans paikan laukoa-

5min FCK:lla on vaikeuksia saada kiekkoa ja nostaa kunnollista hyökkäystä. SSK sen sijaan katkoo nopeasti, nostaa hyökkäykset nopeasti ja saa myllyn pyörimään vieras päädyssä.

6min tokan erän vipa minsa. FCK pääsee pitkästä aikaa kunnolla kiekkoon. amari antaa harha syötön ja ssk rakentaa nopeasti joskalle paikan iskee vanhis sisään, mut ei onnaa. Tämän jälkeen joska saa viel vetopaikan kaukaa maalin edest
mut ei onnistu siinäkään.

***SSK saves:5, poss:54%
***FCK saves:4, poss:45%

3/3
Joska vs Dalla16

1min Dalla vie alotusvoiton ja FCK saa heti mahdollisuuden tasoittaa tilanne. pullukka, juz ja Dalla akseli toimii jälleen. hari riistää kiekon, nostaa scotille ja scott passaa JaKurrille ja KURRI

***1:08 3-1 by Joska (JaKurri - Scott) ::antaa vetopassin poikittain Joskalle ja joska laukoo tarkasti maalin perukoille.

2min SSK:n mylly jatkuu....

3min Joska pääsee laukomaan näpäkästi kulmasta, mut ei mene. Dalla nostaa juzin vauhtiin nopsaa. juz antaa maalin edustalle Dallalle poikittais passin ja Dalla antaa heti perään juzilla samanmoisen. juz veivaa, tyhjä maali ees... SCOTT iskee juzin poikittaisella kiinni haskeen.

4min SSK saa nostettua heti kiekon ylös ja JaKurri saa paikan iskee vanhan. Tämän jälkeen Kilpailijat saa vuoron hyökätä ja hari rynnii hassusti. juz passaa pullukalle ja

***3:29 3-2 by pullukka (juz) ::se tekee tyynen rauhallisesti maaaalin!

4min FCK yrittää viellä tasoittaa ottelun!

5min menee ohi ku publa peelot jyrää...

6min Ottelun viimeinen minuutti. Kilpailijat ottaa viimeisen aseen käyttöönsä ja sulkee. Aloitus voitto ja amari saa paikan iskee sisään, mut ei mee. pullukka antaa vetopassin maalille, jossa ei oo ketään. ASKAOKONE tulee viel vaihtoon, mut sekään ei auta.

***SSK saves:5, poss:50%
***FCK saves:6, poss:49%