New Jersey Devils - Club Of HärmäClub Of Härmä 5-6

ini 0+2=2
Messi 3+1=4
Palvi 1+3=4

Ennakko:
NJD on aloittanut kauden vahvasti. Yhdeksästä ottelusta on kertynyt seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Joukkueen sisäistä pörssiä johtaa P.Elias (13+12).

COH aloitti kauden tasapelillä Patriotsia vastaan. Härmäläiset ovat pelanneet tasan myös roikkulämyä vs sekä heille on kertynyt myös yksi tappiokin. Voittoja heille on seitsemästä pelistä kertynyt vasta neljä. Joukkueen sisäistä pörsää johtaa Cypress (20+6).

Veikkaus:
NJD jatkaa varmasti hyviä otteitaan, mutta kysymys onkin että joko härmän pojat herää samalaiseen lentoon kuin viime kaudella heidät totuttiin näkevän. 1-3 on meizzin veikkaus.

1/3
0:00 gunski vs aar0n alotuksessa. KUNSKI vie sen!
1min COH pyörrittää amerikan poikia.

***0:32 0-1 by gunski (Cypress - Palffy) ::gunski pistää tarkan pienestä kulmasta.

2min NJD sai hyvän tilanteen härmän päätyyn. Lopulta Palffy riistää ja avaa nopeasti beiluulle.
***1:38 0-2 by gunski (beiluu - Palffy) ::se sama kinkku pisti vanhiksen.

3min Elias ja madden yrittää jujuttaa COHin pelaajia hyökkäyspäässä, mutta Palffy on ees ku muuri.

4min Madden, aba akseli laidassa... gunski riistää ja nostaa nopeesti härmäläis hyökkäyksen. Tämä katkeaa
kuitenkin Maddenin riistoon. Madden yrittää antaa vetopassia, mut beiluu on ees. NJD yrittää nostaa hyökkäystä uudelleen.

***3:58 1-2 by P.Elias (Madden - aba) ::Madden passaa kulmalle nousevalle Eliakselle joka saa nakata tyhjään nurkkaan.

5min Mollemmat joukkueet saavat myllyt pyörimään. Tällä kertaa gunski laukoo päin aar0nia ja NJD saa vuorostaan nousta.
gunski riistää keski aluueella Maddenilta ja vetää tulisesti puoli metriä ohi maalin.

6min COH jatkaa myllytystä. Cypress laukoo, mut osuu aar0niin. NJD Nousee... MADDEN VETÄÄÄ! beiluu on ees.

***NJD saves:1, poss:53%
***COH saves:1, poss:46%

2/3
1min COH ottaa aloitusvoiton ja nousee NJD:n päätyyn. Elias riistää kiekon ja NJD yrittää avata peliään alhaalta.
***0:39 1-3 Cypress ::Cype riistää ja pistää reppuun.

2min Palffy menettää siniviival ja Madden nousee kiekon kans. NJD häärää hetken, kunnes gunski nappasee kiekon ja lähtee karkuun.

***1:46 2-3 by Palffy (gunski) :: iso G antaa autopassilla Palffylle kiekon maalin kulmalle ja siit oli helppo iskee tyhjään nurkkaan laittamalla lätyn uuniin.

3min NJD yrittää saada peliä avatuksi, mutta ei meinaa onnistua. COH on asettanu neljän miehen muurin keskialueelle.

4min beiluu avaa keskellä vapaana olevalle gunskille. gunski yrittää antaa vetopassia kulmalla lymyävälle Palffylle, mut ei ihan onnaa.

5min NJD saa pelin pyörimään hyvin ja

***4:14 2-4 by aba (Madden - P.Elias) ::aba saa olla maalin edes vapaana ja iskee tarkan kudin takatolpalle.

5min NJD nostaa heti uutta hyökkäystä. P.Elias saa kohtuu hyvän vetopaikan, mut vetää päin beiluuta.

6min Kiekko palffyl ja sielt avaus beiluulle. passi Cypelle ja...

***5:06 2-5 by Cypress (beiluu - Palffy) :: veto kulmalle
***5:19 3-5 by Madden (aba) :: ohi meniC

6min gunski vetää onesta kiken katolle.

***NJD saves:3, poss:56%
***COH saves:3, poss:43

3/3
0:00 gunski vs aba. aba pwnaa.
1min NJD yrittää päästä s.viivan yli, mut ei onnaa ku neljä härmälääst ees. (paitsio) gunski nappaa alotusvoiton ja nostaa heti COHin
hyökkäyksen. Cypress heiluu kulmas kunnes menettää. Madden vuorostaan menettää keskialuueella ja gunski saa paikan antaa vetopassia maalille cypelle.

2min Palffy saa paikan laukoa punakaarelta, mut ei onnaa. Cype saa saman paikan, mut toiselta laidalta. Veto kolahtaa aar0niin. aar0n nostaa NJD:n pojat kiekon kans
ylös. P.Elias saa paikan vetää suoraan Maddenin passist, mut haske torjuu.

3min Cype passaa maalin eteen gunskille, mut gunski kusee tai siis haske savee!

4min cypress yrittää pariinkin otteeseen passata maalille vetopassilla. gunski saa onnen kantamoisella paikan vetää, mut veto menee
hasken kautta pari millii ohi tyhjästä maalista. aba nostaa nopsaa Eliakselle ja Elias iskeeee!!!

***3:42 4-5 by P.Elias (aba) ::tyynen rauhallinen ratkasu.

***4:27 4-6 by gunski ::vanhis... Goljattia lainaten:"kauhee tää kunski!".

6min viimeinen minsa alkaa... NJD on kahden maalin takaa-ajo asemassa. KIIRUS TULEE!

***5:13 5-6 by P.Elias (aba - Madden) ::beiluu avaa maddenille, madden passaa aballe ja ABA SIIRTÄÄ kiekon Eliakselle joka vetää nätisti nurkkaan.

6min viimeisiä sekuntteja viedään. COH heiluu NJD:n alueella, kunnes aba riistää ja avaa nopeesti Maddenille. Madden antaa kign Eliakselle joka yrittää viimeiseen asti saada kiekon reppuun, mutta aika loppuu kesken.

***NJD saves:4, poss:37%
***COH saves:3, poss:62%